Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież poczty + konta

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też skradziono konto i włamał się na maila ale co ciekawe maila nie ukradł ale zmienił hasło do konta i usunął wiadomość o zmianie hasła z maila no i jestem w dupie bo nic mu nie zrobię ;/

Idź na Policję,tez bym poszedł gdyby mi maila skradł

Opublikowano

Fubu prowadzil wywiad z kolesiem któremu okradli konto. Facet zglosil to na Policje. Odzyskał 450 zł i konto. To twój obowiązek żeby isc na policje. Jesli chcesz odzyskać konto. Namierzą gościa za pomocą "PROTOKOŁU IP" . A dawałeś komuś pasy do konta? Emaila?

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

NIC! Konto mam 2 dni, bo kupiłem za 25 ziko SMS od jednego z userów tego forum. Założyłem nowy email i aż się zdziwiłem że ktoś znał jego nazwę...

Opublikowano

no to tak

miałem identyko to co ty 3dni temu (okradli mi tak konto i maila na Balmora Metin2)

napisałem do o2 support

jaka odp ?

Witam

W przypadku problemów z logowaniem do poczty proszę wejść na stronę http://profil.o2.pl/zapomnialem.php
Tutaj, postępując zgodnie z wyświetlanymi informacjami, będzie można ustawić nowe hasło do swojego konta.

---

W przypadku gdy powyższa opcja nie pomoże, bądź istnieje podejrzenie włamania na konto (zmienione pytanie pomocnicze itp.), należy wypełnić Formularz zmiany hasła:

Formularz do zmiany hasła można pobrać ze strony:

http://firma.o2.pl/doc/Wniosekpocztao2.pdf
(proszę przekopiować link do przeglądarki)

Do formularza należy dołączyć kserokopię dowodu osobistego.
Proszę pamiętać, iż podpis na wniosku musi być zgodny z podpisem na dowodzie osobistym.

Proszę również upewnić się, czy dowód osobisty jest czytelny. Dowód osobisty można powiększyć i rozjaśnić.
W przypadku osób niepełnoletnich, formularz powinien wypełnić opiekun prawny (np: rodzic), załączając ksero dowodu osobistego oraz swój podpis.

Dokumenty należy wysłać Pocztą Polską na adres:

Grupa o2 Sp. z .
ul. Jutrzenki 177
02-231 Warszawa

[b]Można również przesłać skan dokumentów na adres: [email protected][/b]

W razie dalszych pytań proszę o kontakt.

Z poważaniem
Jan Kowalczyk

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

A logowaliście się na ściemnione privy?

Takie z darmowymi domenami etc..

Mnie też tak wzieli ale przypomnialem email przez telefon!

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

FISHBOT Z MPC FORUM! Uważasz że ktoś by dał do niego keya i ponad 400 osób by nic nie wykryło i by na nim grało? Trochę nie logiczne.

Ps. Nie mów od mnie 'koleś'.

KURWA MAM OCHOTĘ NIEKTÓRYCH TU PIERDOLNĄĆ W ŁEB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...