Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież poczty + konta

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę coś zrobić gdy koleś ukradł mi nawet pocztę?

Bo gram sobie i nagle ktoś się zalogował, loguje się od nowa i patrze --> Złe passy...

To ja przypominam na Maila, a tu hasło na maila złe...

Potem pytanie pomocnicze, a tu widzę:

Pytanie: %%F3W24

No to już myślę po koncie...

Ale czy mogę coś zrobić z tym?

Opublikowano

Zgłoś się na policję, ukradł Ci e-maila, a więc prywatne dane, za to idzie się do więzienia + możesz dostać odszkodowanie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak straciłeś maila,to już nic nie zrobisz.Niestety

Wybacz, ale nie słucham osób z metinczykowym nickiem które nie umieją stawiać przecinków i kropek + są na forum 20 minut oraz mają wiedzę na poziomie KIDa. :)

Opublikowano

Co do pytania wyżej zgłaszasz sprawę i czekasz na rozstrzygniecie

EDIT : jedynie przez "prośbę" policji mogą udostępnić logi z twojego konta e-mail

Opublikowano

Wybacz, ale nie słucham osób z metinczykowym nickiem które nie umieją stawiać przecinków i kropek + są na forum 20 minut oraz mają wiedzę na poziomie KIDa. :)

Aha.:) Ty za to jakbyś miał trochę oleju w głowie,to byś nie stworzył takiego tematu.

To oczywiste,ze jak straciłeś maila...to jeteś w dupie.;)

Opublikowano

Administratorzy poczty powinni Ci przywrócić konto, najlepiej jeśli przy zakładaniu podałeś nr telefonu.

Sprawe zgłoś na Policję. Oni zajmą się złapaniem złodzieja i jego ukaraniem.

Eq nie odzyskasz.

Insectoman

Opublikowano

Ja powiem tak. Jeżeli nikomu nie podałeś hasła i loginu to nic tej osobie się nie stanie . Ale jeśli ktoś zrobił to bez twojej zgody grozi mu do 3 lat więzienia za konto w Metine + kara wiezienia za konto pocztowe . Możesz liczyć też na jakieś odszkodowanie jeżeli zgłosisz sprawę na policje ;] . Pozdrawiam

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Jeżeli konto miało niski lvl to myśle że nie ma się co kłopotać i na 2 raz lepiej chronić komputer przed keylogerami bo myślę , że w ten sposób zostałeś okradziony.

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Jeżeli uważasz że konto było coś warte, to zgłoś to na policje, samym kontem się nie przejmą za bardzo, raczej e-mailem. Policja złoży prośbę do o2 o przesłanie im ostatnich logowań (ip) i po tym ustalą kto Ci się włamał na e-maila, a tym samym ukradł konto w grze.

Opublikowano

Idź na policje jedyne wyjście ten kto CI ukradł e-maila oraz konto może mieć nieźle przesrane a Ty możesz mu narobić koło dupki że już nie tyknie się za okradanie

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...