Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

APB

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Pisząc ten temat mianowicie chodzi mi o to czy gra All Point's Bulletin jest darmowa.Nie wiem w co grać z kolegą a pomyślałem właśnie o niej.Proszę o odpowiedzi na temat/sensowne zostaną nagrodzone lajkiem. pozdro.

Opublikowano

Tak możesz ją pobrać za darmo na steamie (dokładniej All Points Bulletin Reloaded)

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Ta gra jest całkowicie darmowa nie musisz nic za nią płacić, robisz konto i grasz. Grałem jakieś 2 miesiące temu ale stwierdziłem że mam troche za słabego kompa do niej i musiałem skończyć.

cytat z gry-online.pl // żeby ktoś zaraz nie pisał czasem że to płatna gra:

Uwaga: W połowie Września 2010 roku serwery gry zostały zamknięte, a jej deweloper zbankrutował. Jednakże kilka miesięcy później prawa do APB wykupiła firma K2 Network i w roku 2011 wskrzesiła grę. Zmieniano tez jej model biznesowy, z produkcji abonamentowej stała się tytułem free-to-play (czyli darmowa rozgrywka z wbudowanym systemem mikro-transakcji).
Opublikowano

Dzięki wszyscy macie lajka.A jeszcze jedno pytanko.Ściągnełem już gram normalnie, ale czy można jakoś ustawić język Polski?Ściągałem i rejestrowałem się ma stronie gamer****.com

Opublikowano

nie każda gra ma polski język... ( z czego się ciesze, może to odstrasza dzieciaków przez co gra jest przyjemniejsza :D )

@down

jak każdy chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...