Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Kooperacja

szyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z kooperacja w BF3 otoz gdy uruchamia mi sie gra moja postac stoi i nic nie moge zrobic nie moge sie rozgladac i chodzic ! Gra dziala plynnie poniewaz widze w tle jak jada samochody i moj partner z druzyny chodzi !! ;D Mam nadzieje ze mi pomozecie ;]]] Dodam jeszcze ze kampania i multi dziala normalnie ;P:P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dość dziwny problem szczerze powiedziawszy... Skoro reinstal nie pomógł to nie mam pojęcia... Może lagi jakieś masz... Lub host dupny ze słabym łączem ale łącze nie przekłada się na rozgrywkę... Hmmm... A możesz w ogóle menu przywołać? Escapem wiesz o co chodzi...

Opublikowano

Dość dziwny problem szczerze powiedziawszy... Skoro reinstal nie pomógł to nie mam pojęcia... Może lagi jakieś masz... Lub host dupny ze słabym łączem ale łącze nie przekłada się na rozgrywkę... Hmmm... A możesz w ogóle menu przywołać? Escapem wiesz o co chodzi...

esc tez nie dziala ale gdy bede przez jakies 10min minimalizowal gre i maksymalizowal to w koncu bede mogl grac...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...