Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dzienna misja

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem od kilku dni nie pojawia mi się dzienna misja.Przez cały czas pisze mission success.Co mam zrobić żeby wyświetlałą mi się misja?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi się nie wyświetlały, jak grałem przed godziną 00:00 i dokańczałem po godzinie 00:00.

Jeśli tak robisz, to tak jest.

Lepiej wejść normalnie po godzinie 0 i będą.

No chyba, że ty w dzień wykonujesz.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@up

Mam pewien problem od kilku dni nie pojawia mi się dzienna misja

od kilku dni to ma.

Napisz do supportu że nie możesz robić 'Daily Mission' , bo Ci się zbugowało.

chyba to musisz zrobić <

;)>

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, zrób reinstall gry, pobierz najnowszą instalkę gry ( usuń również wszystko co jest związane z CF !! To ważne!! ), zainstaluj i zobacz czy błąd będzie dalej, jeśli tak to jak napisał

@Sprite_ban;(

zgłoś to do Support'u, oni powinni ci pomóc tylkojeśli nie znasz dobrze ANG to weź jakiegoś translatora ( tylko nie GOOGLE! )

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, zrób reinstall gry, pobierz najnowszą instalkę gry ( usuń również wszystko co jest związane z CF !! To ważne!! ), zainstaluj i zobacz czy błąd będzie dalej, jeśli tak to jak napisał

@Sprite_ban;(

zgłoś to do Support'u, oni powinni ci pomóc tylkojeśli nie znasz dobrze ANG to weź jakiegoś translatora ( tylko nie GOOGLE! )

Pierdzielisz jak nie wiadomo co , to 1 Primo , a po 2 , to CO MA CLIENT Gry do tego , co w grze (zbugowana misja)

Jest to Bug ze strony Gry , nie clienta .

A z tego , co widze , to ty najczęściej tylko odpowiadzasz

zrób reinstall

Ale co do tego z napisaniem do supportu , to się zgadzam z tobą w 101% , bo też bym tak zrobił.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...