Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postac pod PvP

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam takie male pytanie odnosnie postaci do pvp bo nie wiem co wybrac powiem wam moje przemyslenia wiec tak.

Joker/magia/bow/latanie lub Joker/gadgets/bow/acrobatics

Albo doradzcie mi jakies inne oprocz fire i ice i najlepiej zeby sie latwo bosow zabijalo prosze o pomoc.

Opublikowano

Dobrą postacią pod PvP jest też

Gadgets - Traps - Bow - Flight

Pod PvP przyda Ci się:

• Taser Pull
  • Stealth
  • Battle Drone
  • Gauss Grenade
  • Neural Neutralizer

Dodatkowo możesz użyć kilku umiejętności z Tricks:

• Sticky bomb
  • Intimidation
  • Anesthetic
  • Bomb
  • Warden Turret

Mentor nie ma znaczenia.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dobrą postacią pod PvP jest też

Gadgets - Traps - Bow - Flight

Pod PvP przyda Ci się:

• Taser Pull
  • Stealth
  • Battle Drone
  • Gauss Grenade
  • Neural Neutralizer

Dodatkowo możesz użyć kilku umiejętności z Tricks:

• Sticky bomb
  • Intimidation
  • Anesthetic
  • Bomb
  • Warden Turret

Mentor nie ma znaczenia.

Kurcze ale nie jestem za bardzo przekonany do gadgets wydaje mi sie ze slaby na maxa a co myslicie o magi?

Opublikowano

Mental Sorcery(miałem to na myśli) jest też świetny w PvP, jednak więcej do czynienia miałem z Gadgets i na tą postać bardziej znam. Spokojnie też możesz grać Mental"em ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mental jest też świetny w PvP, jednak więcej do czynienia miałem z Gadgets i na tą postać bardziej znam. Spokojnie też możesz grać Mental"em ;)

Ale to nei jest mental tylko magia bo ja mam takie um: fire,ice,gadgets,mental,nature,magia wiec nie wiem ktora wygrac mi sie podoba magia i mental wiec doradzcie jaka bron do mentala i magi
Opublikowano

Najlepszą bronią pod Pvp będzie Bow.

Łuk zadaje dosyć dobre DMG i szybko atakuje, dodatkowo dodaje postaci parę cennych bonusów.

+30 Defense; +30 Toughness; +60 Might; +3 Restoration; +4 Vitalization; +1% Critical Attack Chance; +2% Critical Attack Damage; +12% Critical Healing Effect; +3 Stealth Rating

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pod PVP skupiasz się na tych bonusach:

• Might/Precision
  • Dominance
  • Power
  • Health

Z mocy bierz Tricks.

Broń możesz mieć każdą, ale popatrz na to zestawienie i tym się sugeruj:

Might

• Rifle, Staff : +10
  • Bow, Dual Wield, Hand Blaster : +60
  • Dual Pistols, Martial Arts, One-Handed : +70

Critical Attack Chance

• Bow, Brawling, Dual Wield : +1%
  • One-Handed : +2%
  • Rifle, Staff, Two-Handed : +3%

Critical Attack Damage

• Bow, Hand Blaster, Two-Handed : +2%
  • Brawling : +12%
  • Dual Pistols, Dual Wield, Martial Arts : +14%

Opublikowano

Pod PVP skupiasz się na tych bonusach:

• Might/Precision
  • Dominance
  • Power
  • Health

Z mocy bierz Tricks.

Broń możesz mieć każdą, ale popatrz na to zestawienie i tym się sugeruj:

Might

• Rifle, Staff : +10
  • Bow, Dual Wield, Hand Blaster : +60
  • Dual Pistols, Martial Arts, One-Handed : +70

Critical Attack Chance

• Bow, Brawling, Dual Wield : +1%
  • One-Handed : +2%
  • Rifle, Staff, Two-Handed : +3%

Critical Attack Damage

• Bow, Hand Blaster, Two-Handed : +2%
  • Brawling : +12%
  • Dual Pistols, Dual Wield, Martial Arts : +14%

Ok ale jak robic takie zeczy jak might critcal attack damage ?? I prosze o napisanie mi umiejetnosci pod Socery i Mentala i ostatecznie mi powiedzcie czy socery czy mental

Opublikowano

Ok ale jak robic takie zeczy jak might critcal attack damage ?? I prosze o napisanie mi umiejetnosci pod Socery i Mentala i ostatecznie mi powiedzcie czy socery czy mental

Te bonusy same dochodzą, jeśli używasz daną broń + dodatkowe punkty w zależności od jakości łuku.

Tak jak pisałęm wcześniej np. łuk daje Ci:

Bow: +30 Defense, +30 Toughness; +60 Might; +3 Restoration; +4 Vitalization; +1% Critical Attack Chance; +2% Critical Attack Damage; +12% Critical Healing Effect; +3 Stealth Rating

1294477714-U1.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepszą postacią będzie Mental. Ma dobre skill"e zarówno w Illusion, jak i w Telekinesis. O skill"ach tej postaci możesz poczytać tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/

W połączeniu z odpowiednią bronią, będzie bardzo dobrą postacią zarówno pod PvP, jak i PvE.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepszą postacią będzie Mental. Ma dobre skill"e zarówno w Illusion, jak i w Telekinesis. O skill"ach tej postaci możesz poczytać tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/

W połączeniu z odpowiednią bronią, będzie bardzo dobrą postacią zarówno pod PvP, jak i PvE.

A nie bedzie problemu z rozwaleniem bosow?
Opublikowano

Autorzy stworzyli tak grę, aby postacie były mniej więcej zrównoważone i mogły spokojnie grać w trybie Pve jak i PvP, więc nie będziesz miał problemów, jeśli oczywiście dobrze dobierzesz skill"e oraz eq.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Autorzy stworzyli tak grę, aby postacie były mniej więcej zrównoważone i mogły spokojnie grać w trybie Pve jak i PvP, więc nie będziesz miał problemów, jeśli oczywiście dobrze dobierzesz skill"e oraz eq.

Eq bede zakladal te co dostane w misji a skille to chusteczka wiem jak bede robil :( Bo mi nikt nie chce podac :(
Opublikowano

Przeczytaj powyższy Tutorial, który Ci podałem i na pewno nie będziesz miał żadnych problemów. Poza tym, sam podczas gry zauważysz, które skill"e są lepsze i którymi Ci się lepiej gra. W razie potrzeby zawsze możesz zrobić ich reset w bazie swojej nacji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Przeczytaj powyższy Tutorial, który Ci podałem i na pewno nie będziesz miał żadnych problemów. Poza tym, sam podczas gry zauważysz, które skill"e są lepsze i którymi Ci się lepiej gra. W razie potrzeby zawsze możesz zrobić ich reset w bazie swojej nacji.

No spoko tylko ze mi sie wszystkie skille podobaja a na wszystkie nie mam miejsca wiec nie wiem czy pierw robic w Ilusion Czy w Telekinessis
Opublikowano

ale jak ty chcesz bossy rozwalać to jest pod pve więc radze ci jak już chcesz pod pvp to tak

gadgets/staff /acrobatics dodajesz całego staffa potem w akrobatyce masz 3 bądź 4 skille po prawej passywne uaktywniasz je i jesteś bardzo dobry do pvp w względem energi

a teraz skille to tak Traints :Taser Pull , defibllirator , gauss granate ,

Triks :Sticky bomb,Anesthetic,asphyxiation gas

to se ustawiasz w panelu a co do iconic powers dodaj w miracle worker ,empatic healing , wisdom of salomon ,initimi. gaze , powerful resistance , nano armor , jak chcesz rzucać autami proponuje super-strength no to tyle

Opublikowano

ale jak ty chcesz bossy rozwalać to jest pod pve więc radze ci jak już chcesz pod pvp to tak

gadgets/staff /acrobatics dodajesz całego staffa potem w akrobatyce masz 3 bądź 4 skille po prawej passywne uaktywniasz je i jesteś bardzo dobry do pvp w względem energi

a teraz skille to tak Traints :Taser Pull , defibllirator , gauss granate ,

Triks :Sticky bomb,Anesthetic,asphyxiation gas

to se ustawiasz w panelu a co do iconic powers dodaj w miracle worker ,empatic healing , wisdom of salomon ,initimi. gaze , powerful resistance , nano armor , jak chcesz rzucać autami proponuje super-strength no to tyle

I to jest pod pvp dla mentala tak?
Opublikowano

Nie to jest układ dla Gadgets. Autor posta nie przeczytał całego tematu i nie wiedział, że nie chcesz mieć postaci Gadgets.

Na to wyglada, prosze napisac czy dawac skille w Ilusion czy w Telekinessis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...