Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT]Zyan-Dev*V.I.P*hack Crossfire Eu

(PL)Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie pytanko , bo ja nie Każdemu działa hack Zaya'na po przez wklejenie go do Folderu crossfire EU .

dlatego też możecie inaczej go odpalić przez injectora Perx . Hack w 100% działa na PerX'sie.

Jeżeli pomogłem daj [+] !...

Opublikowano

Tutaj znajdziesz wszystko aby działało ; )

http://www.mpcforum.pl/topic/514297-tut-programy-do-poprawnego-dzialania-hackow/

XP SP3 Działa ; )

Opublikowano

Jeżeli ktoś przetestował hacka na systemie który pisze

Nie Testowane

to pisze swój system i czy x64 czy x32 i pisze czy działa czy nie

Opublikowano

Win XP - hack działa jak najbardziej, ale z Aim Botem dużo problemów i jak kogoś zabije z Aima to wyskakuje error CFa i rozłącza z serwerem.

Z aimbotem normalne, twórca musi to naprawić i wstawi nową wersję za kilka dni.

fs_overall.png

Opublikowano

Działa na win xp 32b. Uwaga!! Jeśli ktoś wyśle nagranie z meczu, gdzie jakaś osoba hakuje na maila podanego na str, to ta osoba dostanie perm bana. Mój kumpel właśnie dziś dostał za identycznego haka.

Opublikowano

o co chodzi z tym teleport?

Jak to się używa?

Klikając "T" i się teleportuje lecz aim musi mieć kolesia namierzonego i tam się tepa do niego uwaga jeżeli jest knife only jak dedniesz mozesz 1 raz sie tepnąć 2 razy może być error na TDM 1 raz na całą misje możesz się tepnąć
Opublikowano

Ja mam taki problem , że gdy gram to jak zabije 1 gościa client error

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...