Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Nie umiem grać :(.

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy kiedyś nie umiał, więc dosyć głupie pytanie zadajesz. Bierzesz jakąś klasę i idziesz do przodu, inaczej nie ogarniesz tej gry. Przejdź lepiej single całe, może coś da ;).

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

No to dużo osób tak ma, mój kolega za pierwszym razem też nie ogarniał, staty 0-20 itp, ale pograł trochę i doszedł do jakiegoś poziomu. Polecam grać na trybie Coinquest. I tak jak pisałem, przejdź single player.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Wasyl powiem Ci , że twoja taktyka jest zajebista -.- Lecieć do przodu ahhaha

BF to nie jest Cod Black ops gdzie ktoś lata z snipą i na Acogu leci...Lamisz w BF? Nie przejmuj się tym .. najpierw nie bierz się za multi pograj w kampanie .. Po kampani będziesz Pr0 . Nie zaczynaj od multi bo nie ogarniesz ... Pierw pograj sobie np Medykiem lub Assasultem potem sniper ^^

Opublikowano

No Ok. Tylko szkoda ,że snajperem na końcu bo chyba po nicku widać jaką bron lubię. Ale ogólnie to właśnie takie staty na assasultem. A na snajpie do kampię.

Opublikowano

Wasyl powiem Ci , że twoja taktyka jest zajebista -.- Lecieć do przodu ahhaha

BF to nie jest Cod Black ops gdzie ktoś lata z snipą i na Acogu leci...Lamisz w BF? Nie przejmuj się tym .. najpierw nie bierz się za multi pograj w kampanie .. Po kampani będziesz Pr0 . Nie zaczynaj od multi bo nie ogarniesz ... Pierw pograj sobie np Medykiem lub Assasultem potem sniper ^^

Haha, a co ma robić? kampić w krzakach?. Chodziło mi o to, że bierze jakąś klasę i wio po flagi. Reszta wyjdzie w praniu.

PS. Zresztą, pierdolenie że to nie jest COD i że w BF się gra zespołowo to jest jeden wielki kicz.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Ja też jak kupiłem bf 3 to żałowałem bo mnie zaraz jakiś kozak rozwalił 2 dni i ja też powoli zabijałem ja gram już 44 godz i wale ich ostro ludzikami i pojazdami. Tylko ja grałem w WarRock 3 lata potem Combat arms 2 lata razem 5 lat dobrego doświadczenia.

Opublikowano

Wiem Wiem. Na Snajperke jestem tak ,że 8 na 10 szczałów jest celnych. A hedy z teog to 3 na 8 :D.

Właśnie dałem sygne z moimi osiągnięciami na MP jak widzicie Chu**** mi idze.

Ok przeszedłem całego BF3. Co teraz ?

Opublikowano

Graj graj i jeszcze raz graj, wykonuj cele drużynowe - przejmuj flagi, rzucaj ammo. Nie przejmuj się ratiem, graj drużynowo. I przede wszystkim myśl i nie wkurzaj się - ja zdenerwowany nie potrafię grać :) Wbijesz większy lvl, zdobędziesz nowsze bronie i za jakiś czas to ty będziesz kosił reszte. Możesz sobie poszukać pustych serwerów do ogarnięcia map.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano
Time 02:24:38

i dopiero 2 lvl

fakt chujowo... ja w 1h nabiłem 4 albo 5 xD

jeśli lubisz snajpera to nim graj, nie słuchaj pierdolenia że masz grać kimś tam, bo każdemu gra się inaczej, ja lubię ogólnie wkurwiać ludzi (C4 albo Rakietnice ^.^) więc polecił bym Ci to samo...

Aleeeee... zrób tak jak mówili wcześniej, wbij na jakiś treningowy serwer i zaczniesz powoli łapać o co biega...

W Bf3 mi się gra ciężej niż w BC2... 2 BC2 miałem ratio 2.2 a teraz mam 1.2 ...

Nie przejmuj się tym że lamisz.. sporo graczy lami, tak więc nie jesteś sam...

zresztą lamienie to teoria względna... wg. mnie ja też lamie...

wykonuj cele drużynowe - przejmuj flagi, rzucaj ammo. Nie przejmuj się ratiem, graj drużynowo. I przede wszystkim myśl i nie wkurzaj się

święte słowa.

jak chcesz szybko wbić lvl idź na drużynowy DM (najlepiej te doki nie wiem jak się nazywa mapa, nazwy są pokurwione) weź sobie Inżyniera i wal w budy z rakietnicy, do tego shotgun i biegaj jak pojebany ;) taka jest moja "taktyka" na DDM

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up: Podczas gry wchodzisz w zakładkę dostosuj i wybierasz klase postaci i tam masz bronie jak i ich modernizowanie :)

@topic:

By grać dobrze w BF`a musisz mieć podstawową wiedze w FPS`ach.

W BF`ie gra jest szybka i trzeba szybko myśleć.

Graj klasą co najbardziej oddaje twoje umiejętności.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...