Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Annie - build, masterki etc.

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Q potem W na końcu E :) Annie strasznie łatwa postać a zarazem niszcząca ... Last hituj minione z Q :) Wtedy many ci nie zabiera :) A stuna nadal ładujesz . Build standardowy Różdżka 450 hp i many i 80 ap czy jakoś tak .. A potem lecisz z rabadonem i z magic pene :) Ewenutalnie 500 hp + ileś tam ap różdżka .. W TF musisz mieć stuna i najlepiej ulta, wbijasz stunujesz castuujesz wszystkie skille . I aż przeciwnicy nie padną co długo nie zajmie ...

giphy.gif

Opublikowano

Q potem W na końcu E :) Annie strasznie łatwa postać a zarazem niszcząca ... Last hituj minione z Q :) Wtedy many ci nie zabiera :) A stuna nadal ładujesz . Build standardowy Różdżka 450 hp i many i 80 ap czy jakoś tak .. A potem lecisz z rabadonem i z magic pene :) Ewenutalnie 500 hp + ileś tam ap różdżka .. W TF musisz mieć stuna i najlepiej ulta, wbijasz stunujesz castuujesz wszystkie skille . I aż przeciwnicy nie padną co długo nie zajmie ...

nie wprowadzaj ludzi w błąd.

combo annie wygląda tak R>q>w>q a nie tak jak podałeś.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie wprowadzaj ludzi w błąd.

combo annie wygląda tak R>q>w>q a nie tak jak podałeś.

Combo na annie to Q->R->W->Q.Cd na Q jest zbyt duże żeby zaczynać od R.

Opublikowano

Zestackowany pasyw mode on: R>Q>W>Q>Q i stackujesz od nowa spamujac skillami !!R bo stunujesz kazdego w obszarze misia.

Niezestackowany pasyw mode on: Zaleca sie miec przedostatniego stacka Q > R(ze stunem)>W>Q i stackujesz od nowa

Najlepiej grac oszczednie, stackujesz pasyw, lasthitujesz z lapy, nie potrafisz ? idz na custom game, pocwicz sobie z lub bez botow. Nierzadko jest sytuacja ze jungler wbija po tym, jak ty myslac sobie "aa, spokojnie jest, uzyje skilla, szybko naladuje potym stuna, O KURWA UDYR*... Ally has been slained" *Udyr, shaco, lee sin, cokolwiek.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Zestackowany pasyw mode on: R>Q>W>Q>Q i stackujesz od nowa spamujac skillami !!R bo stunujesz kazdego w obszarze misia.

Niezestackowany pasyw mode on: Zaleca sie miec przedostatniego stacka Q > R(ze stunem)>W>Q i stackujesz od nowa

Chodziło mi tu o walkę na midzie,nie w tfie.

Opublikowano
Chodziło mi tu o walkę na midzie,nie w tfie.

Walka na midzie polega na rzucaniu q>w. Jak przeciwnik ma pół hp [umówmy się, że pół hp; burst annie jest tak ogromny że często nie musi mieć nawet połowy]. Jeśli jest sam i nie spodziewasz się junglera q [pewny stun, w r można nie trafić] > r > w > q > ignite. Rzadko się zdarza, że nie pada.

Opublikowano

Co za goscie? gracie annie wgl? - R > Q > W > Q > E (znowu mamy stuna ) > potem ewentualnie kogos zharassowac Q > W i wycofujemy z team fighta...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze, ale ja na midzie używam. Q>R>W>Q>E i dobijamy. Zaczynam od Q bo mam pewność że trafię Ulti.

Opublikowano

ja wam moge napisac b. Dobry poradnik do Annie, ale dopiero w piatek/sobote. Sam gram annie i ona jest wlasnie trudna do ogarniecia bo to kto pisze ze jest latwa to zazwyczaj jakies kolesie z 2letnim stayem co ogaroa j kazda postac. Ja ci napisze taki dla zielonych

Opublikowano

ja wam moge napisac b. Dobry poradnik do Annie, ale dopiero w piatek/sobote. Sam gram annie i ona jest wlasnie trudna do ogarniecia bo to kto pisze ze jest latwa to zazwyczaj jakies kolesie z 2letnim stayem co ogaroa j kazda postac. Ja ci napisze taki dla zielonych

Akurat Annie ,jest łatwa.

Trudna postać to np. Lee Sin ,Zil czy np. Cassio/Karthus.

Opublikowano

Skill order: R>Q>E>W (maksujesz w tej kolejności a jeżeli się nie da jakiegoś skilla to kolejny)

Spelle: Flash i ignite (ucieczka i dobitka)

Masteriesy: 21 | 0 | 9 (ap i mana reg) lub 9 | 0 | 21 (większość ludzi tak robi)

Itemy:

Doran's Ring

Sorcerer's Shoes

Rod of Ages

Archangel Staff

Rabadon's Deathcap

Zhonya's Hourglass

Rylai's Crystal Scepter lub Void Staff (sprzedaj Doran's Ringa)

Lasthituj miniony z Q ale tak, by je z tego skilla zabić bo maby ci wtedy nie zabiera. Ładuj zawsze stuna. Kiedy możesz puszczaj E, żeby ci się wbił stack na stunie.

Opublikowano

no annie moze jest paper (jak polowa magow) dlatego najpierw naucz sie nie padac, potem atakowac.

a i skile to: wpierw W potem Q potem E, maxujesz Q i ladujesz stuna (w miedzyczasie ulti nie zawadzi) jak koles ma pol zycia to dajesz mu R potem Q a potem W (R ze stunem) I TAK ZJEDZIES9 KAZDEGO AD LUB TANKA

a i tego tuta nie zrobie bo odp na wszystkie pytania masz wyzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...