Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grifowanie swiata

Stairs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzi ktoś na serwa gdzie jest cuboid grifuje domy graczy.Co/kto to może byc? Teraz jakiś koleś wbija bez nicku normalnie nie wiem o co Chodzi?

Opublikowano

Ale całe miasto niszczy... nawet arena była zgrifowana.Chodniki,latarnie normalnie wszystko.! A koleś bez nicku to co z nim? wchodzi i wychodzi caly czas

Opublikowano

miałem podobnie wtedy se grałem z moją siostrą kopiemy razem w kopalni nagle wbija kamil nie wiedziałem oco chodzi w sieci nie było nikogo tylko ja i siora dałem mu bana potem dałem unbana i weszłem na jego konto naprawdę to było dziwne

@topic a na czacie pisało join to the server? czy jakoś tak spr w konsoli jego ip i wpisz /ban ip<jego ip>

a i sprawdzaj kto wchodzi np napraw all zobacz czy jak ktoś wejdzie i wyjdzie wbij na serwer i zobacz czy coś jest zniszczone jak tak to weź go zbanuj za griefa i już albo włącz white-list\

napisz mi ip servera w wiadomość pw

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

warrock no brawo noormalnie jak mam mieć IP od kolesia co nicku nie ma co? nawet wpisuje /ip <nick> a on nicku nie ma i spacja tez nic nei daje bo moje ip pokazuje

Opublikowano

jak ktoś wbija to będzie ci w konsoli pisało jego ip jak u mnie na serwer koledzy wbijają to widzę nick i ip w twoim przypadku tylko ip możesz zobaczyc a wogole pisze join to the server?jak koleś wbija a i jak wpisujesz komende /ip <nick> i nic nie wpisujesz to wtedy twoje pokazuje zawsze tak jest

specjalnie dla ciebie weszłem na pirata i weszłem bez nicku na swój serwer i co w konsoli mi pisało moje ip zoba:

[iNFO][/127************] logged in with entity id 158 at (3.5, 68.62000000476837, 37.5)

[iNFO] lost connection: disconnect.quitting

a tu masz z nickiem:

[iNFO] zenek355 [/127************] logged in with entity id 464 at (-88.625, 64.0, 12.84375)

[iNFO] zenek355 lost connection: disconnect.quitting

Hasło sie resetuje w plugins wchodzisz w ten folder i w xauth potem w auths i szukasz tego:

:22FB46E1955A8AEB31C59D79D887D02AF2D1BC4524E85AAFA2455CC78BC0147B10DD477201D147E2F5CA910BB43D982320478B9D179DDDE85F4806497FE2EE68
tylko będą inne cyfry i usuń

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No właśnie... nie pomyślałem ale to musze czekać aż wbije a jak moge jego haslo zresetowac albo cos? bo wiem tylko że nie ma nicku...

Opublikowano

Jeśli będzie on na serwerze, to możesz sprawdzić jego IP w konsoli i je zbanować. A tak btw. to masz cuboidy na serwerze? A permissions?

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Opublikowano

Jeśli będzie on na serwerze, to możesz sprawdzić jego IP w konsoli i je zbanować

No masz racje to jedyny sposób, bo ten trick z nickiem jest mało znany ale działa, ja tak kiedyś robiłem żeby nie mieć nicku, chcesz to podam Ci sposób :

1. Podczas logowania do gry na NO PREMIUM wpisujesz nick z polskimi literkami + dodajesz literki z innego alfabetu

2. Wchodzisz na server logujesz się..

3. Grifujesz mapke, a jeślo chcą Cie zbanować to widza tylko Polskie znaki :)

Ten ktośek zrobił na pewno tak samo.. Ban na IP powinien pomóc, gorzej jak ma zmienne IP to wtedy Ci nie da żyć ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...