Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kolejny irys czy pet?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie dzisiaj kończe gamme więc wpadnie trochę uri i moje pytanie kupić peta czy irka piątego??

Soryy pomyłka w tytule miało być [Pytanie]Kolejny irys czy pet

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

a po co co ci irys? wsadzisz 2 laserki co da ci 300 obrażeń i po zabawie. a w peta wsadzisz sobie kamikadze, laserki, i zanim podleci żeby zadać 75k obrażeń to jeszcze poczęstuje delikwenta piętnastoma tysiącami obrażeń z RSB

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jeśli masz premium kup pet'a wbij mu lvl i kup do niego kamikadze. Jeśli jesteś bez premium to wtedy kup irka.

Opublikowano

ok kupuje peta dzięki za rady :) a no i jeszcze mam pytanie czy opłaca sie kupować zbieracza skrzynek do peta??

Up. mam premium

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Kolego, to dopiero 5 dron. Jeszcze chyba nie ma zamiaru podkręcać się sepromem czy tam mieć jakiegoś hovoc. Pet z Kamikadze na niskich poziomach jest normalnie "Ameryką".

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

oczywiscie ze irek ale wolalbym na twoim miejscu kredki zbierac i licytowac za nie drony a peta zeby miec trzeba rozwijac i inwestowac w sloty co nie malo uri trza na to!! dlatego najpierw zrobic full potem pet potem drony dodatkowe

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

oczywiscie ze irek ale wolalbym na twoim miejscu kredki zbierac i licytowac za nie drony a peta zeby miec trzeba rozwijac i inwestowac w sloty co nie malo uri trza na to!! dlatego najpierw zrobic full potem pet potem drony dodatkowe

Po co ma kupowac sloty do peta ??? Wystarczy ze wbije petowi 8 lvl kupi kamikadze i jazda :) Kupuj peta :) Zbieraj kredki i licytuj sobie irki :)

Opublikowano

@czarnyziomzg Ja mam 12 poziom w pecie i tylko jedno czy tam dwa działka odblokowane. :D (Tak z osłonami i ogólnie ze wszystkim)

Mam go tylko dla Kamikadze. <3

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

pierw rob pp jak bedieszmial stabilke kup peta irysy sobie wylicytujesz ;).

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

a po co co ci irys? wsadzisz 2 laserki co da ci 300 obrażeń i po zabawie. a w peta wsadzisz sobie kamikadze, laserki, i zanim podleci żeby zadać 75k obrażeń to jeszcze poczęstuje delikwenta piętnastoma tysiącami obrażeń z RSB

Irek :) Peta potem, jakim cudem masz 15k z rsb od peta? Zresztą z takim wypo najpierw trzeba nabićpeta na 8lvl i pewno na statki nie lata, a z rsb do alienów sie nie bije :)

Opublikowano

Dziwne macie teorie. Mówicie że niech sobie kupi peta i będzie super. Żeby było tak super trzeba go podkręcić. Wbić 8lv kupić kamikaze lasery i mieć na naprawy... Za kox peta zrobi sobie może fullke i Pp. Ja polecam ira.

Opublikowano

Przestańcie mu tam tak tyle bruździć ! Kiedyś nie było kamikadze, wszystko biło sie normlanie i zawsze sie normlanie robilo i byłó fajnie. A poza tym ir przyda się bardziej ir , kamikadze ma już bardziej opóźnioną rekacje kamikadze -.-

Ja ci polecam ira , potem peta a na końcu apisa.

Opublikowano

Najpierw to ty zrob fe... czyli pp(przynajmniej na grUbe)lf3/4 bo2 napedy...i duuuuzo uri sam mam peta i juz sporo na niego wydalem xDwiec irki sobie Zrob a potem peta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...