Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

Hawki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie zostałem okradziony w Metinie.PL na serwerze s23 (Kronos). Z tego co czytałem nie ma już szans na odzyskanie? (gościu włamał się na maila po czym go zmienił)... i tu moje pytanie: są szanse na odzyskanie konta?

Jeśli nie, to czy ktoś z MPC-owiczów ma jakieś konta nieużywane na dowolnym serwerze z postacią przez z którą mógłbym zarobić od zera, tzn. najlepiej jakiś droperek 35 lv body z bojem i jakimś eq słabym, byleby ogarniać metki w m2, czy np. małpi loch normalny/trudny. Serwer dowolny jak dla mnie, każdy oprócz s26 (słyszałem że noobów jest od ch...) bo i tak grę zaczynam od nowa :)

Pzdr.

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Nie sądzę żebym to zrobił, pomyślcie jaką bekę by mieli jakbym wszedł na komisariat i powiedział że mi konto zawalili w metku :P

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Ostatnio coraz więcej osób zgasza takie sprawy na policje . Powoli to zaczyna być normalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...