Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] pluginów na serwery bukkit [1.2.5 / 1.3.1 / 1.3.2]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie ;P Czy mógł byś pododawać Jaki mod pod jaką wersję ... Bo teraz jest 1.2.3 i chcialem na swoj serw wgrac ale nie wiem który to na 1.2.3 ;/ Pliss jak nie chcesz dodac to chociaż napisz mi jaki plugin pod 1.2.3 Z Góry Thix i dodam like jak odpowiesz ;P

THP_1.jpg

Opublikowano

wszystko ok tylko po co dodałeś ten plugin SetRangPEX przecież mozna dodawałeś przez permissionsEx ta komenda pex user <nick> group set <grupa> albo pex user <nick> group add <grupa> mogłbyś to poprawić i też weź usuń kiwi admina i wstaw tego

[/left]

[left]http://dev.bukkit.org/server-mods/figadmin/

Opublikowano

Bardzo ładny TuT, brawa dla ciebie za to że chce ci się to wszystko aktualizować przy zmianie wersji ^^.

Dodasz SpixXxelKillLagg?

Bez%20nazwy.jpg

Be Creative..

Opublikowano

Jak byś mógł to dałbyś radę podzielić pluginy na grupy, które do gracza, vipa, supervipa, kidmoda, moda, admina, headadmina. Jak by ci się chciało, jak nie to nie.

Opublikowano

Spis jako spis tak, ale widać jak ktoś jest leniwy minecraft 1.2.4 był już dawno nie mówiąc już o minecraft 1.2.5 a pluginy są pokazane, że nie które działają na 1.2.3.

A powinna być już informacja o 1.2.5.

Ktoś inny powinien to za niego robić.

Dzisiaj to ogarnę. ;] Jest ponad 60 pluginów i co kilka dni wychodzi nowa wersja... i ja muszę sprawdzać na własnym serwerze czy te pluginy działają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...