Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banned Account

lukasz1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich, dostałem bana na 51 lv retail m60 premium bronze leader klanu po raz drugi zanic, za pierwszym razem odbanowali i bylo git teraz niewiem co robiic, proszę o pomoc !

Opublikowano

Skoro na tym koncie jest premium i retail, to teoretycznie masz większe szanse na odbanowanie.

Pamiętam, że firstborne w którymś z tematów podał przykład, jak napisać ticketa o odbanowanie.

Musiałbyś dokładnie poszukać :P

Opublikowano

nie wiem czy ci to odbanuja

k2 tak ma jesli ludzie osiagaja za duzy lvl to tak jest czasami ze im banuja konto lub daja delevel

moj kumpel mial 68 lvl i dostal delevel za nic

nigdy nie gral na kille ani na flagi kupowal premke mial retaila na famasa i konta za chuja mu nie odbanowali

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

No to konto poszlo.Nie odbanuja ci.

obraz.png

98% Idiotów czyta ten podpis z ręką na myszce..

Noo już nie ściągaj tej łapy ;)

STRZELASZ W HEADA I MASZ DEDA JEDEN SHOT JEDEN KILL TO NIE HACK TYLKO SKILL

POMOGŁEM DAJ 5*

Opublikowano

powinni odbanować (lecz na to bym nie liczył)

Miałem 32 Lvl Lider Clanu

Nie cheatowałem ,bugowałem ,grałem na kille/flagi i delete do 1;/

Opublikowano

k2 leci w hu.... mi zbanowali 37 lvl tez zanic mialem golda na 180 dni i retaila i gowno bann na stale-pisalem 10 ticketow i skurwiele nie odbanowali(zero hakow,zero gry na flagii i dinary)teraz zaczynam od 1 lvl znowu.

Opublikowano

Ja mam 72lvl i 2 lata gram na hakach na tym lvl-u i jakoś nie dostałem bana ani razu

@Edit

Mam drugie konto bialydanie 21lvl

na tamtym już nie gram bo siedzę na nim już 4lata

no siema

Opublikowano
Ja mam 72lvl i 2 lata gram na hakach na tym lvl-u i jakoś nie dostałem bana ani razu

bardzo ciekawe, pochwal się nikiem na PW

Opublikowano

Ehh... to zależy od szczęścia.... Ja mam 42 lvl grałem na nim na flagi, kille, czasami bugowalem, często hacki włączam :P Dostałem już 2 bany, za każdym razem ticket i odbanowywali. Mój kolega miał 33lvl, gold, ret na m134 1 ban za free pisał w huj ticketów i nic... Wniosek? Ticketa napisać nie zaszkodzi, ale nie licz na wiele :P

@down

K2 czyta 1/1000 ticketów czasami jak ci się uda to trafia na twój i raczej odbanuja.... Co do odpowiedzialności karnej, oni maja to w dupie... A jeśli nawet ktoś ich poda to albo szybko ci odbanuja i wyjdziesz na durnia, albo powiedzą ze hs wykrył hacka a takie bany nie podlegają dyskusji.

...

Opublikowano

Aha :) Lider "THT" ??? Lukas czy miales odpalony w czasie gry: Xfire lub inne programy, badz odpalony Xfire razem z innymi programami ? Jesli dostales bana za nic to musza Ci odbanowac -.^ Co do pana z 72 lvl "CRY" i smiech na scenie, poniewaz nie rob sobie jaj bo nikt tutaj z obecnych ludzi na forum nie ma 72lvl i nigdy nie hackowal by na nim jesli by go wogole mial (co jest 1.2% szans ze ktos ma)!!! Wracajac do pana lukasa to napisz ticketa jesli Ci nie odbanuja napisz 2 raz, iz dajac Ci bana za nic i nie odbanowujac twojego acc zostaja w tym momencie pociagnieci do odpowiedzialnosci karnej ^^ W tym przypadku pieniazki...Ale mowmy tu logicznie bo zapewne nie wiesz jak ich do tego pociagnac -.^ Napisz ticketa, a potem wklej tutaj co im napisales. I powiesz nam czy zostales odbanowany :) Jesli nie pomyslimy dalej -.- Pozdrawiam!

@Edit

Pamiętaj iż Xfire to program ktory nie tylko pomaga sie komunikowac graczom ale tez wykrywac hacki :D A jak ostatnio wiesz to Xfire jest uszkodzony i nawet taki program jak GG moze spowodowac ze XFire uzna to za jakiegos hacka ^^

Opublikowano

Pisałęm już 4 tickety i na każdego odpowiadali tak samo Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result this account will be permanently closed.

We urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#) and familiarize yourself on what is and is not acceptable.

Additionally, you should take heed of the following:

* We ask that you remove or close any third-party applications that alter or manipulate the game client or data stream. The use of any programs (hack or cheat) is strictly prohibited. Before you launch the game, ensure you clear any of these types of programs (even if they are for other games).

* The use of an anti-virus software package is encouraged to remove any potential trojans, viruses or mal-ware from your system.

* Please do not divulge account and personal information to anyone. K2 Network and their employees will never request password information. To ensure safety of the account, we would advise changing your password on a regular basis.

* Only visit GamersFirst approved websites. Some malicious websites may attempt to gather or log your information. Be extra cautious when entering any personal information on websites.

Should you have any further questions please submit a ticket through our website (http://warrock.gamersfirst.com./submit_ticket.php), and we will be more than happy to assist you.

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

może macie pomysł, na jakiegoś porządnego ticketa ?? Prosił bym o pomoc.

Opublikowano

Tak kurwa tak, wszyscy dostali bana za nic a przesiadują na forum cziterskim. Wystarczy że macie czita na kompie lub używacie hacków na innym koncie, K2 widzi IP i porównuje je do innych kont, jeśli znajdzie 1,1,1,23 to oczywiste, że zbanuje 23lvl... Było kiedyś na oficjalnym forum o warrocku, że K2 dostaje raporty jeśli ktoś zrobi 2 konta na 1 IP, a następnie je sprawdza... Oczywiście nie wszystkie, ale zawsze jest 1% szansy że pracownik k2 ruszy dupe i kliknie, a następnie nie zastanawiając się wciśnie przycisk "ban" na klawiaturze.

A tak w ogóle to od kiedy xfire wykrywa hacki o_0? Nie ma tego napisanego w licencji ani na ich stronie, więc jeśli naprawdę wykrywałoby hacki to byłoby to nielegalne.

Yezzz jak mnie to wkurwia.

a kasia101(transwestyta?) zaraz pierdolnie że jest adminem...

omfg.png
Opublikowano

Xfire nie wykrywa nic tylko Hack Shield Pro chyba nadal wykrywa Xfire za hacka . Proponuje żebyś pisał te Tickety a w nich że miałeś to xfire włączone ...

Opublikowano

to pewnie konto xt0pr0x a raczej teraz yoooou nie przejmujcie sie nim muehe to stary zlodziej ukradl z 6 kont 45+ lvl w tym 3,4 retaile raz nawet 55 lvl :) czy nawet 45 z m60 retailem no i xt0pr0xa ;) to juz jest N4P!!

-Płomień 81

-Peja

-Tede

-Gural

-Kaczy

-Pih

-Borixon

-Kajman

-Sobota

-Karramba

-Dj Decks

-Eldo

Opublikowano

Mi zbanowali 12 lvl z premka na 28 dni wkurwilem sie ze huj i kupilem konto na allegro xD

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano
to pewnie konto xt0pr0x a raczej teraz yoooou nie przejmujcie sie nim muehe to stary zlodziej ukradl z 6 kont 45+ lvl w tym 3,4 retaile raz nawet 55 lvl :) czy nawet 45 z m60 retailem no i xt0pr0xa ;) to juz jest N4P!!

tak to on zajebał kilka kont, na allegro ma same negatywy lepiej nie pomagać takiemu gościowi a bana dostałeś za hacki widziałem jak hakowałeś żal i kilka osób wysłało tickety o twojego bana bo ukradłeś im konta

Opublikowano

Po 1 mój nick z wr to pr0wned po 2 mam 5 pozytywów i 0 negatywów na allegro , po 3 niewiem o co wam biega z tym xt0pr0x zy tam yoou ja chce tylko odbanowac swoje konto -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...