Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie bocić-Pl1

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie dla was może "nienornmalne" ale na jakich mapach bocić,aby wpadało najwięcej urki?(same boxy)aktualnie z podwajaczem na 2-8 zbiera mi 3,500-5000,a może gdzieś zbiera więcej,pytanie oczywiście tylko do graczy z pl1(dam jutro lubię to bo dziś wyczerpałem limit ;-))

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ja mam wypracowane mapki , vega mx1 1-5 + pet 11lvl Auto lotter = 6.7K/H

Od godziny 00:00 boć na 4-x , od 08:00 bo już grac lud zaczyna zmień mapke na x-5.

Opublikowano

Ja mam wypracowane mapki , vega mx1 1-5 + pet 11lvl Auto lotter = 6.7K/H

Od godziny 00:00 boć na 4-x , od 08:00 bo już grac lud zaczyna zmień mapke na x-5.

z podwajaczem ?

Opublikowano

tak. aktualnie na mx1 bo u nich tera noc w godzine zebrało na 4-2 z petem ok 10.5k

mam 5 lvl peta,opłaca się kupić mechanizm zbierania 2?bo niechce specjalnie 8 lvl wbijać,dużo czasu zajmie

Opublikowano

to prawda. Patrząc na to że żeby wbić 17 lvl trzeba wbić 327.680.000 pd to jak kupisz peta na 1 lvl to już będzie 8 lvl ;p ja kupiłem peta jak miałem po 2 alfy, bety i gammy to już miałem prosty start. A on przydaje się na wyloty [kamikadze] i do zbierania. A do pytania gdzie bocić to zamiast bocić na serwerze przepełnionym jak pl idź na zagraniczny. Na fr3 są na handlu niskie ceny i można spokojnie bocić na 2-8 bo mało ludzi. w środku dnia jest 1000 osób a na pl jest ponad 3000. Jeśłi upierasz się na pl to ustaw co 20 minut 1-8 1-7 i 1-5

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

dużo czasu ? na 8 lvl mało potrzeba. co innego na 15

no dobra,ale czy i tak opłaca się kupić zbieracza 2?bo mam teraz podwajacz,kupiłem wczoraj na 3 dni,dlatego niemam czasu na wbicie 8lvla

Opublikowano

no dobra,ale czy i tak opłaca się kupić zbieracza 2?bo mam teraz podwajacz,kupiłem wczoraj na 3 dni,dlatego niemam czasu na wbicie 8lvla

Kupuj zawsze te na 2 miechy - spokojnie wbijesz dużo pp , na 100% all desy specjalne , apisa i zeusa

Opublikowano

Kupuj zawsze te na 2 miechy - spokojnie wbijesz dużo pp , na 100% all desy specjalne , apisa i zeusa

tak ale miałem captachy,zrobiłęm miesiąc przerwy,i już ich niemam,a jak powrócą to co wtedy?dlatego niechce dużo wydawać

Opublikowano

tak ale miałem captachy,zrobiłęm miesiąc przerwy,i już ich niemam,a jak powrócą to co wtedy?dlatego niechce dużo wydawać

one sie mniej wiecej pojawiajo jak zbierzesz zbyt duzo enerig na jednej mapie - ja mam zmiane mapy i nigdy nie mialem. raz tylko.

Opublikowano

one sie mniej wiecej pojawiajo jak zbierzesz zbyt duzo enerig na jednej mapie - ja mam zmiane mapy i nigdy nie mialem. raz tylko.

czyli jak mam teraz co 20min,2-6,2-7,2-8,to raczej nie będzie kodów?no pomyśle ;D

Opublikowano

@up u ciebie jest szczególny przypadek, kapec co 3 boxy. Ja mam mapy zmienne co 20 minut i captcha mi się raz pojawiła bo miałem już kilka tysięcy darmowej energii. A ile kosztuje podwajacz na 2 miechy?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Na dwa miechy nie wiem ale wiem że na zawsze 4 dychy :D Najlepiej boć x7 i x5, jeżeli mniejszy niż 12lvl masz to na 1 gali x2 lub x1 gdy masz niższy niż 8 :)

Opublikowano

Co do tematu :) wszędzie zbieraj tylko nie tam gdzie ja... Takie tematy nie mają sensu bo jest to bardzo zmienne! Jeśli ktoś napisze że dobrze zbiera na X-8 to następnego dnia mapa jest zasypana botami i ze zbierania nici.

Opublikowano

@up co ty mi napisałeś, nie ma podwajacza ,,na zawsze'' a zwłaszcza za 4 dychy

Nie wiem w czym problem... można kupić za 45 zł Pakiet korzyści - Podwajacz XL na 8 tygodni

Opublikowano

Najlepiej bocić na 2-2 dużo skrzynek

Tak tak , tam wlasnie najwicej jest botów i flaxów ... duzo botexów bije lorki + strunki i boxy też zbieraja.

Opublikowano

Na dwa miechy nie wiem ale wiem że na zawsze 4 dychy :D Najlepiej boć x7 i x5, jeżeli mniejszy niż 12lvl masz to na 1 gali x2 lub x1 gdy masz niższy niż 8 :)

jak na zawsze podwajacz 4 dychy,jak 45zł na 2 miechy?omg xD wytłumaczysz to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...