Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Grac?

Tape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie male pytanie, posiadam na almanachu (s.7) sure wp 49 lvl skile m7-m9 z eq (tzn. ebo srebrna wyzywka+9 buty 1k pz fms +9 sr 32 mistyczna +5 1500 pz) oraz na syriuszu(s.25) woja body 35 lvl od groma medali 165kk yang jakies zeczy z tomboli typu kd+4 ksiegi i potki speeda eq na syriuszu to tylko fms +6 sr4 reszta nic nie warta. i teraz moje pytanie jest takie czy wrocic do gry na almanachu czy rozwijac dalej postac na syriuszu ?? na ktorym serwie latwiej mi bedzie zarobic oraz zdobyc dosc dobre eq ?? (na almanachu expiac z buffem biore caly spot szponow w v1. W v2 nieprobowalem swoich sil)

sensowne odpowiedzi nagradzam like'm oraz 5 w profilu pozdrawiam!

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Wojownika - jeżeli masz wystarczająco medali oraz yang - zrobisz bojowca następnie drop na Metinach Zazdrości co da Ci nieziemsko dużo kasy - potem z górki :)

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej na s25 wojem :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

"Zbudowane MPC jest tak, że jedna osoba powie coś, a druga będzie się tego trzymała - zawsze!"

Graj Surą na Almanachu, ponieważ masz dosyć dobre eq, do tego WP'ki są bardzo dobre w PVP na PL'u.

Sam miałem 75 lv Sura WP, eq full 5 bonów, full abs i nikt mnie nie mógł położyć - wszyscy do 95 lvla padali na skilla i dwa combosy.

Sura rządzi, zobaczysz później.

Opublikowano

Body ci się szybciutko znudzi, oczywiście graj wp na lajcie będziesz expił w v1/v2 co za tym idzie to lajtowo będziesz zarabiał.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Sura wp.

http://www.mpcforum.pl/topic/458972-tut-wszystko-o-surze-wp/
http://www.mpcforum.pl/topic/296282-tutsura-wp-gdzie-expicbudowa-postaciiskilleeq/
http://www.mpcforum.pl/topic/383088-tut-sura-wp/

Przydatne tuty ;)

Opublikowano

Sura Wp jest warty grania nim , ta postac jest nieoceniona w expie jak i w zarabianiu , mówie tutaj o tym , że ta klasa posiada 3 świetne skille ! Takie jak : Czarowane ostrze , strach , zbrojka . I ku są tanie , w przeciwieństwie do woja :P

Ale trzeba pamiętac , że pvp są marne :(

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli chcesz długo pograć to polecam Woja Body, wbijesz nim każdy lvl jaki tylko chcesz i w pvp jest całkiem dobry. Jeśli chcesz nabić wysoki lvl, ale nie chcesz się tyle męczyć co z Bodziakiem, który ma drogie ku i mniej zależy Ci na pvp graj Surą WP. Jeśli styknie ci 75-78 lv, który chcesz szybko wbić, to bierz Mentala (dalej będzie ciężko, w grocie Mental sobie słabo radzi). Jeśli zależy Ci tylko i wyłącznie na pvp bierz Surę BM, ewentualnie Ninję Daggera ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Jeśli chcesz długo pograć to polecam Woja Body, wbijesz nim każdy lvl jaki tylko chcesz i w pvp jest całkiem dobry. Jeśli chcesz nabić wysoki lvl, ale nie chcesz się tyle męczyć co z Bodziakiem, który ma drogie ku i mniej zależy Ci na pvp graj Surą WP. Jeśli styknie ci 75-78 lv, który chcesz szybko wbić, to bierz Mentala (dalej będzie ciężko, w grocie Mental sobie słabo radzi). Jeśli zależy Ci tylko i wyłącznie na pvp bierz Surę BM, ewentualnie Ninję Daggera ;)

jesli komus zelezy na pvp to woj body to najgorszy wybor jaki moze byc

polecam wp najlepszy do expa na wyzszym lvl koks w pvp i nie nudzi sie tak jak woj

860331433165800174608.png

Opublikowano

Sura WP jest bardzo dobrą postacią , a jeśli masz już tak wysoko rozwinięte skille i dobry ekwipunek to nie masz co zmieniać postaci. Exp WP'kiem jest łatwy i nie wymaga za wiele , bo gdy do ochronki , strachu i ostrza dodasz buffy , grasz sobie spokojnie trzymając spacje i czasem wciskasz poty. WP szybko poexpisz , o skille na G+ też trudno nie będzie. Coś co mogę Ci polecić , to zrobić dropka 35 Lv woja body , żeby dropić w M2 na Metinach Zazdrości. Broń i biżuterię już masz to wystarczy Ci zbroje jakąś załatwić a to trudne nie jest. Polecam Ci WP na s7. żeby wydawać mało kasy niżeli męczyć się bodym i wydawać dużą forsę.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi! Gram Wp like'i dam jutro bo dzisiaj juz wykorzystalem dzienny limit ale bede o tym pamietal.

Jeszcze jedno pytanko mam bm 35 lvl i jesli kupil bym mu pierscien expa na tydzien to jaki lvl udalo by mi sie mu wbic na najwiekszym spocie w V1(chodzi o expienie WP'kiem BM'a w PT na rownym)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Hmm... jak byś się spiął to 50 co najmniej powinieneś wbić (jeśli nikt nie będzie Ci przeszkadzał).

Uważam że bardziej by Ci się opłacało , gdybyś kupił kilka marmurków , wbił Polimorfię na pkt.1 i w V2 na szponach brał po 2 grupki WP'kiem. Tym sposobem ponad 55 powinieneś wbić , ale różnie to bywa. Załatw kilka przepustek , żebyś mógł kilkoma postaciami wbić (WP , BM , Buff i ze 2 postacie na których trzymasz poty i ew. KU dla BM).

Opublikowano

Jedziesz surką WP. Tak jak mówi Up, wbijesz wojem 61+ i pożałujesz swojej decyzji. Powód? Proste: Exp: Lipa a w PvP Cię BM rozłoży, więc w niczym nie będziesz dobry. A WP przynajmniej metki i expić można bezproblemowo :). A tutki podesłał Ci Homelo :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

tutow nie potrzebuje bo duzo wiem na temat rozwoju sury Wp :) dzieki wszystkim za odpowiedzi temat mozna zamkac. Like'i dam jutro bo dzis juz wykorzystalem dzienny limit.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...