Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa MC na laptopie!

bf2zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu posiadam laptopa Toshiba Satellite A300 i chyba 1GN,więc gdy odpalam MC wyskakuje ''Bad video card drivers'' i nie wiem co z tym zrobić na laptopie jest zainstalowany win7,nie instalowałem żadnych sterowników. Więc błagam o pomoc powiedźcie co zrobić żeby mi Minecraft działał jest to ważne dla mnie.Proszę o pomoc i wytłumaczenie krok po kroku co mam zrobić z góry dzięki :D

Wiem ''google nie gryzie'' ale nie mogłem znaleźć nic odpowiedniego, więc jeśli istnieje taka możliwość to proszę o bez pośredni link do sterowników.

Dzięki za wszystko będę próbował tak jak mi radzicie :D jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

hah. 26 - 31 postowiec odpisał ...

To tak, najpierw instalujemy jave7, następnie bierzemy do instalacji net.framerwork 4, potem karta graficzna najnowsza(sterowniki) i na koniec direct 9.0c ;) pozdrawiam

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

hah. 26 - 31 postowiec odpisał ...

To tak, najpierw instalujemy jave7, następnie bierzemy do instalacji net.framerwork 4, potem karta graficzna najnowsza(sterowniki) i na koniec direct 9.0c ;) pozdrawiam

Co jak co ale minecraft nie działa na DIRECTX!!!!!! On ma sterowniki potrzebne OpenGL, możliwe wyjścia:

- Zainstaluj system z płyty a nie ukrytej partycji (zgaduje że z tąd masz system)

- (nie przeklinając) wywal lapka za okno na co 20 minecraft nie działa

P.S.

Zostaje Ci wyjście 1, mi pomogło;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...