Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie Za Klikanie

Soldier1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- ref link

- spam

- double post

- pisze jakieś bzdury o zarabianiu na klikaniu w dziale silkroad..

- oszustwa i próa wyzysku na użytkownikach

perm...

Opublikowano

Tylko czego dałeś link referencyjny do ciebie. Myślisz że będziemy zarabiać dla ciebie? To ci powiem że jesteś w błędzie bo na tym się nie da zarobić.

Może i zarobiłeś te 27$ ale jak zaczniesz zbliżać się do wypłaty przestaniesz dostawać oferty do klikania i zostanie ci 70$ i na tym się skończy twoje zarabianie...

Opublikowano
Tylko czego dałeś link referencyjny do ciebie. Myślisz że będziemy zarabiać dla ciebie? To ci powiem że jesteś w błędzie bo na tym się nie da zarobić.

Może i zarobiłeś te 27$ ale jak zaczniesz zbliżać się do wypłaty przestaniesz dostawać oferty do klikania i zostanie ci 70$ i na tym się skończy twoje zarabianie...

nom dałem ale jak sie zarejestrujecie to bedziecie potem na swoje ja dostaje za was wpis a potem wy zarabiacie jak kogos zwerbujesz to idzie na twoje konto

Opublikowano

Wypłacałeś już kasę?

@Edit

I powiedz mi gdzie podawało się dane na paypala.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Z tego co czytałem na innych forach to to jest OSZUSTWO. Zawsze gdy ktoś uzbiera te minimum 75$ przy zleceniu wypłaty pobierają 25$ i w ciągu kilku najbliższych dni przesyłają e-mail z powiadomieniem że z jakiś przyczyn nie mogą wypłacić pieniędzy. Następnym razem daj wpierw dowód wypłacalności firmy. Temat do zamknięcia bo zaczyna się robić zbędny spam.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...