Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IlussionCraft [ Hardcore Survival ] Dedyk

Sprite222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz servera bez dzialek 10x10 ? Szukasz Survivalu gdzie nikt ci niczego nie zakaze ? Dobrze trafiles .

Info:

IP:f8.owncraft.pl:25053

PVP : ON

MOOBY : ON

ANIMALS: ON

WL: OFF

//Dodaj więcej informacji.

Opublikowano

Hmm rozumiem ze weszłeś i po 5 minutach wyszłeś ? aha... z lagami MIELISMY problem bo jakies problemy z hostingiem były . Juz jest pvp off kolo spawnu więc nie wiem o co ci chodzi ;> Nie widziałem cie na serverze wgl

Opublikowano

Up to jest survival walczysz o przetrwanie to pvp jest włączone a to że on stał i bił to już jego sprawa

Serwer fajny

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tyle pracy i 3 stycznia pada i powalony FB nienawidzę takiego czegoś ... straci server dużo graczy

Pozdro BaltazaR :)

Opublikowano

Grałem z moim kuzynem i mogę powiedzieć , że ten serwer jest troche nudnawy :P no dobra zbudowaliśmy domek , zrobilismy sobie skórzane sety , poplądrowaliśmy domki ale co można innego robić ?? jeżeli administracja pomyśli i bardziej to rozbuduje , to mogę pograć .. ale jak na drodze są jakieś "rozje@@ne" budynki , wieże z dirtu czy cobla to ja dziękuje :) ze spawna jakoś uciekliśmy ale taka marna okolica , że szkoda gadać .. zobacz na serwer skkf hardcore .. bym sobie pogral ale creeper mnie zalatwil i musze czekać 7 dni .. a chyba za un-ban kasy nie będe placił .. jutro widzimy się na serwie :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dubel.

http://www.mpcforum.pl/topic/526564-expansecraft-dedyk-survfrakcje-dzicz/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...