Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonitrum [PL] [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda że coś stało się z serwerem na którym stoi strona w czasie naprawy można skorzystać z strony czasowej http://tonitrum.vooa.pl/ postaram się aby jeszcze dziś to naprawić.

Moze bys zmienil ten link w top poscie bo raczej nie kazdy bedzie sie domyslal ze ty to sobie napisales 10 postow nizej bo nie dziala baranie...

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Co Ty piszesz dzieciaku jak tu są zajebiste problemy z samym pobaniem tego shitu strona ledwo działa niby 5 osób online to też niby kazdy spierdolił na drzewo ?

ciotko mowie Ci ( napisalem od kilku dni nikt nie gral na serwie teraz dopiero wyszła publikacja na mpc wiec kto moze pobiera i wbija jak nie mozesz pobrac to nie moja wina wszyscy ogarniaja nie moja wina ze masz zjebane PC i nic nie pada gralem na tym serwie kilka dni i wszystko smigalo team sb w huya nie lecial.

najpierw pomysl zanim cos napiszesz. wiem troche więcej na temat tego serwera niz ty

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

ciotko mowie Ci ( napisalem od kilku dni nikt nie gral na serwie teraz dopiero wyszła publikacja na mpc wiec kto moze pobiera i wbija jak nie mozesz pobrac to nie moja wina wszyscy ogarniaja nie moja wina ze masz zjebane PC i nic nie pada gralem na tym serwie kilka dni i wszystko smigalo team sb w huya nie lecial.

najpierw pomysl zanim cos napiszesz. wiem troche więcej na temat tego serwera niz ty

Sluchaj nikogo nie obchodzi ze tam nikt nie gra od kilku dni. anajlepsze jest to ze kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie pedale i nikomu nie zabronisz wiec i gowno mnie obchodzi co ty wiesz a czego nie wiesz.

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...