Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie dojście do rippera dzięki mapie zin sa-gui

OrdynatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Mógłby ktoś z was napisać dla mnie poradnik jak szybko dojść do rippera dzięki mapkom zin sa-gui? Wiem, że trzeba dojść na 1 piętro kliknąć w mapkę i automatycznie przenosi na piętro z kluczami a następnie na rippera, lecz gdy wydropie na piętrze z metkiem morderstwa 3 mapki zin sa-gui, zabije rippera i chce iść jeszcze raz to na 1 piętrze znikają mi one z eq. Nie wiem co mam robić, próbowałem to kilka razy ale za każdym razem znikają. Dzięki z góry

Opublikowano

po 1 dziala tylko na niektórych privach

jak masz np 3 w eq to nie mozesz uderzyc metka na 1piętrze czyli najlepiej mapki miec np na buffie

i z 2 mozesz normalnie sie tepac na klucze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jest jedyny sposób i przyczyna dlaczego znikają mapy.

Musisz zabrać ze sobą jedną mapę i ani razu nie uderzyć metina na parterze.

Niech ubije go jakiś Twój kolega, lecz Ty nie możesz go nawet jednym hitem walnąć.

Kolega ubija metina, przenosi na 1 piętro, używasz mapki, dropisz klucze i jesteś na riperze.

Opublikowano

Jak masz tą mapke w ekwipunku na 2-3-4-5 pietrze to przyciskasz na nia prawym to ladujesz na pietrze gdzie sa metki mordy.

Dzieki temu można przejsc szybko przez pieczecie, niestety kowala nie będziemy mieli

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...