Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić clienta do własnego serwera LC!

bazyli123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Bez zbędnego wstępu od razu piszę :D

Więc tak... Potrzebujemy clienta serwera SupermeLC, paczkę i IP changer

więc tak gdy pobierzemy clienta wtedy wrzucamy tam te pliki z paczki i zmieniamy ip tak:

59208996.jpg

i teraz

18995808.png

w punkcie 1 zmieniamy 127.0.0.1 na ip serwera :D

po zmianie ip client powinien dzialac!

zeby odpalac clienta wlaczac go przez Start.bat!

DL:

Client:

http://www.multiupload.com/DBRENTJ9DQ

Paczka:

http://www.speedyshare.com/file/MNa4V/paczka.rar

Ip Changer:

http://www.speedyshare.com/file/xRN8p/IP-change.exe

[/size]

Skany:

Client: mam kasperskiego i nie było żadnych raportów... sry ale nie wiem jaki ss tego skanu dać...

Paczka:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4598468a373578095e501fb33d2856b71f2382f6d09f62614ef18ae703d92607-1325003957

0/43

Ip Changer:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a838a3428dc1556643fda723e597651a55594bfda9c341cb1a6c7b13ccc729a1-1325004133

2/43

Pozdrawiam Bazyli123 NQ!

Proszę o zdjęcie pare %!!!

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client działa, ale podczas próby zalogowania się wyskakuje mój ulubiony błąd Time Out.Włożyłem potem pliki z emulatora do tych plików, i błąd wyskakuje Program could no run itself.Zanim wrzuciłem pliki od emulatora to był Time Out.

Ale za to,że client działa leci LIKE

@DOWN Ten Time Out to zapewne moja wina.Znowu użyłem emulatora EP2 na cliencie z plikami EP1.

Opublikowano

Ooo no nie wierzę tut! Zaraz sobie ogarnę chociaż prawdę mówiąc coś nie kumam tej instrukcji. ;> Znaczy.. ciężko mi to wytłumaczyć, spać mi się chce. xD

Aczkolwiek jak pan wyżej mówi coś nie trybi tak?

Opublikowano

sry tam gdzie jest punkt 1 (na obrazku) tam wpisujesz swoje ip serwera a po zmianie ip to już client powinien dzialac...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

tak :D

1384891713-U294848.png

Opublikowano

Client pięknie ladnie dziala ale jest kolejny blad mam konto w bazie i pisze "Invalid Account ID or Password" Ale juz fajnie w ogole jest pokazuje sie ze bledny login w bazie nawet w okienku loginserver ale ja zalozylam konto nawet przez strone :)

11cbdc1.png

Opublikowano

Client działa, ale podczas próby zalogowania się wyskakuje mój ulubiony błąd Time Out.Włożyłem potem pliki z emulatora do tych plików, i błąd wyskakuje Program could no run itself.Zanim wrzuciłem pliki od emulatora to był Time Out.

Ale za to,że client działa leci LIKE

@DOWN Ten Time Out to zapewne moja wina.Znowu użyłem emulatora EP2 na cliencie z plikami EP1.

Dziala ci czy nie bo ja tez mam time out co robic?
Opublikowano

Tak wiem co to znaczy tylko ze prawidlowe mam w bazie takie moze zle zrobilam konto:D (Prosilabym o tutorial zakladania konta) taki co nie byl na forum bo z tamtego korzystalam i chyba zly jest :D

11cbdc1.png

Opublikowano

Ten TuT jest dobry, ale dla tych co mają emulator EP1. Superme LC to jest EP1 więc jak ktoś ma emulator EP2 to działać nie będzie.Ja wsadziłem tą "paczkę" to plików Destiny LC, ale pisze, że nie można połączyć się z serwerem logowania, a mam włączony.

Opublikowano

Mi wszystko dziala logserver pisze ze bledne haslo podaje przy logowaniu a mam konto moze wiecie jak zrobic te konto lub cos tam cos

:D

Proszę o pomoc z tym błędem :)

11cbdc1.png

Opublikowano

Ej no bez jaj.. skoro każda jedna osoba ma problem z odpaleniem serwa to może założyciel tematu by się wypowiedział i pomógł rozwiązać problem? : )

Opublikowano

Powiem szczerze, że już nie ogarniam tego.. przy każdym serwie mówią o xampiee, o jakiś pierdołach w phpmyadmin..

Gdzie Admin Tool? I to wszystko? -,-

Opublikowano

Ten TuT jest dobry, ale dla tych co mają emulator EP1. Superme LC to jest EP1 więc jak ktoś ma emulator EP2 to działać nie będzie.Ja wsadziłem tą "paczkę" to plików Destiny LC, ale pisze, że nie można połączyć się z serwerem logowania, a mam włączony.

W destiny nie będzie działać żaden emulator, ponieważ to zmodyfikowane ep2, x juno jest dopiero na 160lv, emulatory nie maja czegoś takiego.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

ILoveLC a może wiesz dlaczego mam taki błąd "Invalid Account ID or Password" zrobilam konto w lcep2>t_users>dodałam konto i chyba prawidlowo to :> może wiesz co jest nie tak? lub ktos inny wie :)

11cbdc1.png

Opublikowano

niestety nie wiem, dzisiaj sam próbowałem zrobić serwer ale wyskakuje mi tylko Invalid password, nawet jak gameserver i loginserver jest off to mi wychodzi invalid password. Spróbuję z innym emulatorem i dam edita.

Opublikowano

Dobra już nie mam przynajmniej Time Out'a . Teraz tylko złe hasło i login.

@EDIT Wie ktoś jak te konto zrobić ??

Opublikowano

ja zrobiłem z wersją 0.0305 i jest powróciło moje ulubione Failed to connect to login server.

Czy ktoś wie jak to naprawić???

Opublikowano

sorki ale nie mam na kompie wersji 0.0305 ale mysle, ze ma ten emulator inny port nwm ale sie tak domyslam :D

1384891713-U294848.png

Opublikowano

Bazylku a wiesz jak naprawic ten blad z tym blednym haslem czy loginem jak w bazie mam wszystko dobrze?

Jak wlaczone mam game i login to wyskakuje taki blad a jak wylacze to mam Time Out czy jakos tak :) wiec cos jest z baza nie tak lub zle robie konto

Wiesz moze cos na ten temat prosze bardzo o pomoc :)

11cbdc1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...