Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry steam - będą like'i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! znalezłem dziś 50 zł. Chciałbym kupić sobie jakąś grę na steam. Podawajcie dobre tytuły -

to czego wymagam:

1.Multi-player lub co-op.

2. Fps lub cos innego. Wazne zeby to nie byly gry sportowe/wyscigi.

3.Ladna grafika ale nie koniecznie "zajebista".

4.Najlepiej zeby byl single player lub tak jak w cs - ze mozna na botach.

i cena oczywiscie do 50 zł :)

Hmm j.pl moze byc ale nie musi.

Ps. Czy na steam mozna placic przez PaySafeCard?

Za pomocną odpowiedz będą like'i

76561198034810506.png

Opublikowano

COD:MW2 ?

Wybacz nie znam cen, ale klucz do CS 1.6 możesz tanio na allegro kupić (możesz też ode mnie kupić konto steam z 8 grami za przelew <-- PW )

CS Source.

COD4:MW

hehe no nie wiem

a zazdroszczę znalezionej sumki ^^

Head Admin sieci serwerów Counter Strike - Left4Play

Opublikowano

Battlefield BC2?

BC2 za 50 zł?

L4D2, Killing Floor, CS:S

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Promocja teraz jest.

14,99 ? = 65,9261501 Polish zloty

Widzę, że się znasz.

Tf2 :)

Kolejny... TF2 jest darmowy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak na steamie możesz płacic PaySafeCardem. Polecam Portal2 zajebista gra dla osób, ktróre lubią się wkurwiać. Teraz jest promocja i gra kosztuje 11.24 ? to troszke mniej niż 50 zł.

PS: Nie wiem jak przez PaySafeCard ale przez paypal musiałem dopłacić jeszcze VAT (wyszło mi 51zł i trochę groszy).

@edit

Pierdol gry na steam kup sobie kostki lodu i je zjedz.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

@up tylko nie portal ... mam z nim zle przezycia..Gdy gralem wkurwilem sie i zjebalem na noge stary monitor ^^ kazdy chyba wie jaka to cegla, Mialem zszywaną nogę oraz po tym gips.. Dodam iz monitor nadal dziala. Nie mialem sily go rozjebac bo krew ciekla jak pojebana

Kostki lodu hmmm. MUSZE BYC ZDROWY NA SYLWKA xD

Killing floor mam- super gra, L4D2 - gralem u kumpla .moze byc lecz mi nie przypadla do gustu.

Dobra moze byc gra spoza steam. Tylko taka gdzie wymagany jest oryginal key do gry mp. Nie tak ze piraci moga grac tak samo jak nie piraci. Bo taka gre to se z neta pobiore.

Gra moze byc w bezdomce lub oszął albo Empiku itd

76561198034810506.png

Opublikowano

Portala się nie opłaca, mozna go wygrać w loterii, ja np wygrałem ^^

Taa... można. Kurwa na 20 multikontach próbowałem, męczyłem się każde zadanie darmowe zrobiłem. I nie wygrałem portala (zuzyłem 28 węgla) trafiłem Tropico 4, Deus Ex, X3, cs-source, cs 1.6 a i jeszcze Portala 1 (którego też mam!) I mam teraz dość kupiłem portala (właśnie się pobiera). I znając moje szczęście teraz wygram portala 2.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Na Steam nie kupuj bo drogo. Jak byś dołożył 50 zł to miałbyś Shogun 2 Total War

Za 50 zł hmm

Garrys Mod za 20 zł na allegro jest, a jak masz Cs To będziesz miał wypas.

Mount & Blade Warband tłuczesz

się na miecze, co-op nie ma, ale jest bardzo przyjemne multi 30 zł za to + Ogniem i Mieczem jak będziesz miał szczęście.

Btw. To nie trzeba by grać w loteri mieć jakiejkolwiek gry? Dziwne. O wegle mi chodzi

Opublikowano

@ up garrys mod na steam za niecale 10 zl ;p (1.99E)

Mount&blade przeszedlem ;p super gra. Troche dynamika itd slaba ale git.

Jezeli ktos ma cs sork lub wygral go i moze dac gifta pisac pw dogadamy sie z cena.

lub 22555301.

Co jeszcze dobrego? boje sie ze na cod 4 mw jest malo serwerow.

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...