Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CombatArms

Apollo997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz Viste To

-uruchom jako administrator > Prawym na combat arms > Uruchom jako Administrator.

- uruchom w trybie zgodności z Windows 2000/Service Pack >Prawym na Combat Arms > Właściwości > Zgodność > Uruchom w trybie zgodności z Windows 2000/Service Pack > Zastosuj.

-Wyłącz antyvira

-Wyłącz Zapore.

I jak to nie pomoże Reinstall combata.

-Pobierz z oficjalnej stronki nexona. (http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient)

Pomogłem? Daj Lubie To .

Opublikowano

Dennisq ja mam windows xp i jak wlaczam combata laduje sie hack shield i jak sie naladuje to po 5 - 10 minutach wyskakuje blad error code 0x30000090. Co robic? Prosze.

19.png

Opublikowano

Dennisq ja mam windows xp i jak wlaczam combata laduje sie hack shield i jak sie naladuje to po 5 - 10 minutach wyskakuje blad error code 0x30000090. Co robic? Prosze.

Ten error Code 0x300000090. To dla mnie nie znany błąd. Na Xp'ku się nie znam zbytnio.

Opublikowano

Nie kminie , chodzi co o to , że Combat Arms przestało działać ? Jeżeli mam ci pomóc to muszę wiedzieć co mam rozpatrywać.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...