Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora.pl vs Metin2US (:

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Tak , znów spamuje .

Dzisiaj chcę się dowiedzieć czegoś o tych 2 rodzajach gry .

Z tego co słyszałem balmora jest ciężka w expieniu . To prawda ?

Chcę zagrać na którymś z nich . Grał ktoś na Balmorze bo nie wiem czy exp tam wygląda tak jak na US czy inaczej .

Prosze opisać te 2 serwery krótko .

Dam +

Pozdrawiam .

Opublikowano

Balmora - fajny hard, duża ilość osób. Ciężko zagrać bez IS. Świetna administracja, dobre nagrody za misje. Eventy są przemyślane.

US. - jak global ujdzie. Małe ceny, dużo graczy, trochę polaków też jest. Jak z eventami to nie wiem.

EDIT. ; Jeśli chcesz mogę zagrać z Tobą, obojętnie, który serwer wybierzesz.

Opublikowano

Balmora kolejny zwykly hard jedyna różnica to ze był założony i wypromowany przez wpływowych ludzi ( FuBu , Bambusek )

Metin2 US serwer od Z8 Games ( znacznie lepsza firma niż GameForge ) miła atmosfera , niskie ceny ogólnie cud miód jedyny minus to ze na czacie trzeba pisać po angielsku

Opublikowano

Jeżeli porównywać to na globalu us. exp jest mniejszy, co daje lepsza zabawe, dluzej gramy, lepiej sie cieszymy jak cos osiagniemy,

na balmorze mamy na poczatku gry mamy cale eq od biologa takie podstawowe, sporo graczy, eventy w miare czesto przemyslane,

Lepiej grac na us, gwarancja gry bez strachu ze padnie, zamknal, Reszta napisana wyzej

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Siema, ja gralem na Balmorze i jest cos jak AnimeMT2 lub Triadica tylko sa lepsze misje, ekipa, katakumby, all jest w kosmos zajebiste :}

Global US - Cos jak balmora ino all -x2 chodzi o exp itd :} tak ze polecam ci goraca Balmore zajebiscie sie gra ;}

etinpl-1324937707-U24867.png
Opublikowano

Bardziej polecam ci Metin2.sg, z racji że jest tam super atmosfera do tego ludzie pomagają, ja dziś zacząłem grę i dostałem od typka na start bojową +9 i tradycyjny +9, do tego strasznie niskie ceny :)

Opublikowano

Balmora kolejny zwykly hard jedyna różnica to ze był założony i wypromowany przez wpływowych ludzi ( FuBu , Bambusek )

Metin2 US serwer od Z8 Games ( znacznie lepsza firma niż GameForge ) miła atmosfera , niskie ceny ogólnie cud miód jedyny minus to ze na czacie trzeba pisać po angielsku

Tak masz racje balmora to zwykły hard,którego wypromowali ludzie znani.

A metin US to prawie to samo mi się wydaje że nie da się powiedzieć że lepsza jest balmora lub metin2 US. Mi się wydaje że łatwiej expić na Balmorze

Opublikowano

Balmora, może zniechęcić cię to, że bez IS dużo nie pociągniesz, ale to jest tak jak na PL'u czy US. Można grać bez IS, będzie wolniej, ale kiedyś dorobisz sie tego co ci którzy kupowali w IS.

Ja aktualnie gram na Balmora, posiadam ninje 61lv i jakoś daje rade ;)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

@2xup Z tym , że jeśli chodzi o balmore nigdy nie wiadomo ile ona będzie działać . Poza tym masz większą satysfakcja gdy coś osiągniesz na Globalu niż na privie

@up Grałeś kiedyś na US ? Tam jest zupełnie inaczej niż na PL'u . Większość itemów z IS można zdobyć w grze

@down Pewnie tego nie przeczytasz , ale spójrz na nazwe tematu i zastanów się nad swoja wypowiedzią i co ona wnosi do dyskusji .

Opublikowano

Sg 4 Ever ;)

Zajebisty Global, gra dla przyjemnosci a nie jakies farmienie 24/7 czy chuj wie co ;)

Ceny niskie, zarobek latwy, atmosfera, ludzie ;)

Polecam ;d

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Wg. mnie zagraj na US. Ja co prawda gram na Balmorze, ale jednak... US nie padnie a Balmora tak. Więc logicznie sądząc: Lepsza i pewniejsza gra: Metin2.us, jeżeli chodzi o zalety serverów: Wymienili UP :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...