Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pobieranie i zakup gry

Nefrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od 2 dni sciągam ta gre ( słaby net ale nie narzekam) Jak dotąd wszystko bylo ok . Niestety dzią pobieranie staneło mi na 51.2% i za h ... nie chce ruszyc dalej.... niewiem o co chodzi net dziala mi normalnie a to sie nie pobiera ,,,, Wie moze ktos czemu to jest spowodowane i czy da sie jakos to zrobic zeby dalej sie pobierelo i nietrzeba bylo sciągac od nowa tych 50% bo zajebiscie dlugo to zchodzi ....

Rozważam tez zakup tej i niewiem czy jak ja kupie gdzies w sklepie czy na allegro to właczy mi się bez problemow ??? Beda jakies duze aktualizacje ????

Z góry dzieki za pomoc

Opublikowano

Nie, jeśli kupisz grę w sklepie, to maksymalnie myślę, ze aktualizacje wyniosą 2GB.

Co do dalszego pobierania gry, to spróbuj wyłączyć pobieranie i włączyć ponownie, powinno ruszyć dalej. Polecam Ci pobrać grę z platformy Steam.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dobra juz wiem to wina mojej zajebistej radiowki.....

Mam nadzieje ze jak kupie oryginał to ta aktualizacja nie bedzie maiala z 5gb ;p

Opublikowano

Dobra juz wiem to wina mojej zajebistej radiowki.....

Mam nadzieje ze jak kupie orgiunal to ta aktualizacja nie bedzie maiala z 5gb ;p

Maksymalnie wyniesie ona 2GB. Jednak zanim zakupisz grę proponuje Ci spróbować ściągniecie gry z platformy Steam, wtedy jest dużo lepszy transfer.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na steamie sciaga mi teraz z 50kb/s musial bym to sciagac z miesiac . W tej chwili chyba moj administrator cos spiepszyl siec , a plytki d Dc przydadza sie w razie formatu itp

Opublikowano

Pogram sobie w to bez steama?

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Czyli jest za free tak?

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Net fakt wolny ale z innymi grami online lagi mam czasem ale da sie grac mysle ze tu bedzie podobnie .

A włąsnie kozystajac z okazji zapytam na ktorym serwie gra wiecej ludzi Us Czy Eu ??? i

Opublikowano

A o co chodzi z tymi serwerami Pvp i pve wiem co te skroty znacza , ale niezabardzo wiem o co chodzi , o to ze na jednym tylko pojedynki a na drugim exp misje itp ???

Opublikowano

Na PvE - gracze atakują się tylko, jeśli obydwoje zaakceptują pojedynek.

Zaś na serwerze PvP - przeciwna nacja może Cię atakować bez Twojego pozwolenia.

Możesz jednak zmieniać swobodnie te tryby podczas rozgrywki.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Może pobierz przez Steama , szybszy transfer i ogólnie bez problemów

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
Opublikowano

Miałem podobny problem do ciebie tylko ze na 97%(pobierałem ze steama ale potem te 3% z norm xD). Jest jedna rada czekac , mi po 3h zaczęło się znowu ładowac.

sygnaflippy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...