Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie uruchamia sie!

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haahaha ;D

Twoja karta nie obsługuje DX10.

For NVIDIA GPU's DirectX10.0 support is required.

Masz radeona HD 3200 ?

OndteAw.png
Opublikowano

@2UP Tak mam Radeona HD 3200

A i faktycznie karta może nie obsługiwać DirectX 10 ale 11 zainstalowalem bez zadnego problemu..

Jest jeszcze dla mnie jakiś ratunek?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@UP

Z takimi głupimi odzywkami to idż na ulicę.

Ja czekam na zdanie kogoś kto się na tym zna.

A gra powinna pójść bez problemu,skoro GTA IV ,gra która potrzebuje kosmicznego sprzętu nie ścina mi na średnich to BF3 powinien pójść na niskich bez żadnego problemu

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

To idź grać w GTA IV, to ci nigdy na tym sprzęcie nie pójdzie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

GTA 4 wykorzystuję biblioteki DX9, dlatego ci ruszył. BF3 to zupełnie inna bajka, inny silnik graficzny, oparty jest na bibliotekach DX11.

@ up +1 ^^

Opublikowano

No ok jeśli BF3 wykorzystuje biblioteki DX11 to powinien mi ruszyć ponieważ mam zainstalowanego DX11

A nie rozumiem czemu ludzie tak nienawidzą GTA IV..

Przecież to świetna gra

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

@up

Gdzie ja !@#$ powiedziałem że nienawidze GTA?!

Zainstaluj DX10, chociaż wątpie że ci pójdzie. ( może 20-30 FPS na low przy 800x600 ale to raczej małe szanse )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ale twoja karta nie obsługuje DX10.1 tylko 9/10.

Żeby grać na NV trzeba mieć DX10

Żeby grać na AMD trzeba mieć DX10.1

Opublikowano

@2UP

Dzieki za sugestie,juz pobieram i zobaczymy

Hmm zainstalowalem DX10 a ciagle wyswietla sie ze mam DX11...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

ALE NAWET JAK ZAINSTALUJESZ DX 10.1 TO CI NIE ODPALI, BO KARTA TYLKO DX 10 , A NIE DX10.1.

DX10.1 obsługują karty HD34xx wzwyż.

Opublikowano

japierdole -.-

SŁUCHAJ

TO ŻE W WIN7 NA DXDIAG PISZE ŻE MASZ WERSJĘ DIRECTX11 TO NIE ZNACZY ŻE KARTA JĄ OBSŁUGUJE !

Win7 ma fabrycznie zainstalowane dx10/11

A radeony hd 3200 nie obsługują dx10 ani 11 tylko 9.

A bf3 jest oparty na bibliotekach dx10/11.

Koniec kropka.

OndteAw.png
Opublikowano

@UP

to że mówiłem,że nie mam Win7 nie znaczyło że nie mam Visty

Jak byście mogli wrzucic jakieś linki do kart graficznych (do laptopow)na ktorych ta gra pojdzie bylbym wdzieczny.

Ważne zeby byla kompatybilna z (tu przepisuje z Mój Komputer xD)

ASUS Notebook K40AB,K50AB Series

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

@UP

...

Za slaba karta graficzna idioto

Idzie dokupic

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Proszę o zamkniecie tematu i wywalenie do kosza czy gdzieś...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Dokupić grafę do laptopa? buahahahaha :*** Nawet jeśli byś kupił (drogo :)) to byś musiał GTX560M i wyżej kupić :)

Wtedy bardziej by się opłacało kupić kompa lepszego niż ładować kasę na laptopa :**

Opublikowano

A ja dalej prosze o zamkniecie tematu

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Zbłaźniłeś się autorze wyzywaniem innych :). A jeszcze bardziej tym, że nie sprawdziłeś możliwości twojego komputera w stosunku do gry jaka jest BF3. W Windowsie możesz mieć nawet DirectX 50.0C, ale gówno to da jeżeli karta nie wspiera tej technologii. GTA IV jest oparte na starym DX 9.0c, a BF3 nie .

Wymiana karty graficznej w laptopie jest nieopłacalna. Laptopy nie służą do gier lolku. Pewnie ktoś powie o Alienware to życzę powodzenia w zakupie tego drogiego shitu.

BF3 nie pójdzie ci na tym lapku i daruj sobie próby ratowania sytuacji bo nie da rady.

jqeuR.png

Opublikowano

@topic najlepiej sprzedaj laptopa i kup PC. Na laptopie ci nie pójdzie BF3

@offtopic jak czytałem ten temat to mi się śmiać chciało. Jeden użytkownik śmiał się że karta nie obsługuje DX 10/11. i niby skąd miał to wiedzieć autor? On może nie jest geniuszem komputerowym.

@6up skąd wiesz że ma słabego laptopa? Może ma tylko kartę słabą.

@4up Tak jak napisałem wyżej. Skąd autor mógł o tym wiedzieć? To tylko świadczy o braku kultury osobistej i że ktoś uważa się za lepszego

@up gdzie autor obraził kogoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...