Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc przed chwilą skradziono mi konto zmienił maila oraz hasło,włamał mi się na maila.. ale o koncie wiem wszystko dosłownie wszystko opisać mogę każdą rzecz.Czy pisząc do supportu coś zdziałam czy mogę się już pożegnać z kontem ??

Grałem na Kamer Modzie oraz na MH by slait 1.83 do tego ściągałem injectora z multihacka 2.2 no i wykryło wirusy a tak nic innego nie ściągałem zrobiłem skan kompa i wykryło 2 wirusy.

Opublikowano

Z Kontem możesz się pożegnać na kolejne 20 lat :) skoro używałeś takich cheatów nie masz szans na odwołanie się od bana .

A co do odzyskania może jak napiszesz do suportu

jgvVg.jpg

Opublikowano

I co napiszesz że skradziono Ci konto, sprawdzą logi i dostaniesz perma za korzystanie z hacków i Moda. Moim zdaniem nie ma co pisać bo nawet jeżeli odzyskasz konto to dostaniesz Perma za korzystanie z cheatów.

Opublikowano

Nie ma szans.. musisz się z tym pogodzić

Amen

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Nie miało być żadnej wymiany nic po prostu skradzione zostało..

I ciul że zostanie zbanowane ale ja nie mam konta to on tym bardziej nie będzie miał.S26 Eq takie zajebiste i poszło się... Trzeba bardziej zabepieczyć konto.

No nic dzięki i zaczynam na jakimś innym serwie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...