Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z filmem.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Mam problem z filmem ;/ Kupiłem Szybcy Wściekli i odpalam na kompie ( od razu wyskakuje film )

I od razu idzie film... a ustawień nie ma... no i jak mam ustawić Polskiego lektora ???

Odtwarzam w " Windows Media Player "

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

No raczej tylko w programie jaki ci odtwarza, musisz mieć gdzieś wybór ścieżki audio

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Oczywiście że mam kodeki , ( druga cześć filmu : Za szybcy za Wściekli są ustawienia ) a w tym nie ma .

Tak jest wersja PL

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Spróbuj odtworzyć film na dvd i sprawdź czy jest menu.

Jeśli nie ma to wina filmu, jeśli jest to komputera.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Nie każdy program da mu możliwość ustawienia ścieżki dźwiękowej, a on nie raczył nawet napisać w jakim programie odtwarza mu film

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sciagnij jakis porzadny program do odtwarzania filmow ,lub napisz jaki masz. Sprobuj na DvD czy jest Menu ,zainstaluj potrzebne kodeki. Moze to wina Filmu?

61093c6efb.png

Opublikowano

Sorry ,Odtwarzam w " Windows Media Player "

Transformers / i inne wersje pyta mnie o ustawienia

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...