Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak kupić ukash w żabce

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak przez dotpay kupić ?? tam mam zapłać w żabce jak to zapłacić??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie wiem jak to na DotPay. Dostaniesz jakiś swistek czy coś. Tak na chłopski rozum dostaniesz karteczke, idziesz zapłacić do żabki :)

Opublikowano

chyba chcesz kupic kbota nogg nie prosciej kupic psc?? . o wiele prostrsze to niz ukash itd. idziesz kupujesz wysylasz ivanovi kod,z,psc i id konta i juz ;)

Opublikowano

ale psc muszę kupić za 40zł a ukash za 25

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie rozumiem. Chcesz kupić w żabce to po co Ci dotpay ? Idziesz do sklepu mówisz "Poproszę ukash" czy tam kod/ karte i płacisz .

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Opublikowano

bo chcę kupić ukash 25zł a ormalnie chyba nie sprzedają

Opublikowano

Nie no normalnych nie sprzedają trzeba kupić popierdolone... Ucash to tak samo jak psc karta pre-paid. Idziesz do tej żabki i kupujesz jak zwykle doładowanie do telefonu. Podajesz potem im kod z kuponu i już... Matko! Niedługo będą tematy jak kupić szynkę w mięsnym... Nie wiem czemu Ci do szczęścia dotpay potrzeba...

Opublikowano

ale dalej mnie nie rozumiecie mam kupić 25pln czy 20pln?

Opublikowano

a w sklepie z ukash kupie kupon 25zł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...