Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest możliwe (MP)

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, i mam pytanie. Sytuacja którą niżej opiszę zdarza mi się prawie w każdym meczu.

Biegnę sobie po mapce, ping pełen zielony. Klasa mp7+pow. mag + szybkostrzelność, perki kondycja/szybka zmiana/pewna ręka. No i wybiega mi centralnie na mordę koleś z jakąś bronią - czy tu acr czy fad czy kałach - bez różnicy. Próję do niego widzę same hitmarki, jestem w połowie magazynka a ten strzela 2 razy i padam. Tak, 2-4 naboje i mnie nie ma. Patrzę killcam - widzężę koleś multum dostał, ekran mu mryga jakby mu ktos atomówkę na morde spuścił i nagle przestaje jak mnie zabija. Podsumowując:

Jak to jest możliwe, że próję typowi w morde pół magazynka a on we mnie 3 naboje i ja padam a on nie? Lagów nie mam, FPS ponad 90.

I druga sytuacja. Tez lagów nie ma, biegnę gościowi na plecy, walę do niego, a ten zdąży się obrócić i mnie zabić, a killcam wygląda tak samo. Widać że ekran mu mryga dyszy sapie cały czerwony, zabija mnie i nagle jak nowo narodzony. Podobnie mi się z nożem zdarza. Wbijam typowi nóż w ciało, widzę hit marka, widzę krew, a typ nie pada. Co to ma kurde być?

Dzięki i pozdrawiam - Roy.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Ja mam podobnie ... To jest mega chamskie . !

Może będzie update kiedyś i to nic z tym narazie nie zrobimy.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Dobra, po kilku godzinach doszedłem do wniosku "skoro on mnie ciśnie z ACR, to ja też pogram ACR. Jak to się skończyło? Dalej to samo. Leci w kolesia cały magazynek a on się obraca, łup i mnie nie ma. Beznadzieja.

Opublikowano

Po 1wsze - nie strzela w głowę. Chyba że mam głowę w nodze/klatce.

Po 2gie - mam kd 2.19, więc za naucz się grać to możesz co najmniej dostać baty dzieciaku.

Po 3cie - Nie, nie ma hacka. Ty chyba hacków nie widziałeś do tej gry.

Jeśli ktoś jeszcze ma takie głupie odpowiedzi jak camy to niech sobie daruje pisanie w tym temacie.

Opublikowano

Są takie problemy nie tylko na PC ale na PS3 ja też takie problemy mam

i to jest błąd MW3 czekaj po kolejnym PATCHU powinno być już lepiej

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

ja mam znów tak z Predatorem . hehehe dobre sobie prawda?? Predator / ani AC-130 kolesia zgładzić nie mogło ;D / Wale Pradatorem i z AC-130 tak samo koles dostaje serie w ciało a tu zonk biega sobie twardo ;d dopiero gdy lece z bronią na niego zabijam go od razu hhaha

UP@

http://www.mpcforum....-filmiki-z-mw3/ < w tym temacie jest mój film i tam jest w 5:10 min filmu jak wale w niego serie a on stoi hah masakra

Cóż :/

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

I co na tym filmie takiego jest ? nieumisz strzelac i tyle jest pokazane ze niecelujesz w niego i skoncz plakac tylko naucz sie grac i zrozum ze nie jestes najlepszy

co w tem takiego jak ktos ci bije wplecy a ty sie szybko obracasz i go zabijasz ? trzeba miec skilla

a ty placzesz na forum zalisz sie jak totalny no skiller

Czemu inni nie maja z tym problemow tylko ty ?

//Patrzac juz na twoja klase widze ze nieogarniasz tajnikow tej gry ;]

Po co ci Szykie wyjecie broni skoro masz pewna reke ?

z bliska nie celujesz tylko z dalsza a jak biegniesz to szybciej celujesz dzieci pewnej rece

wiec 2 perk nic ci tu niedaje ; d w dodatku szybkostrzelnosc to juz dopiero noobski perk w MP7 to kalectwo

Opublikowano

Ty koleś jesteś niedorozwinięty czy po prostu niedorobiony? Sprawę omawiałem z supportem, wysyłając im kilka filmików montowanych przeze mnie. Uznali to za błąd gry i bug, którego tu niestety nie opiszę, gdyż każdy zaczął by go używać. Gdy ogarnąłem tego buga ratio z 2.15 wzrosło już do 2.87 :) Więc zamknij twarz śmieciu bo Ty pewnie ledwo 1.0 masz. Do zamknięcia.

Opublikowano

Dwunastoletni? Dziecko, zamknij pysk albo chodź na TS to sobie pogadamy :) Dobra, zamknąć temat, bo temu szkodnikowi jeszcze krzywdę zrobię.

I gratuluję poprawnej angielszczyzny - "hejter". Taak. Zajebiście. Śmieci takie jak Ty są wszędzie.

Opublikowano

Dwunastoletni? Dziecko, zamknij pysk albo chodź na TS to sobie pogadamy :) Dobra, zamknąć temat, bo temu szkodnikowi jeszcze krzywdę zrobię.

I gratuluję poprawnej angielszczyzny - "hejter". Taak. Zajebiście. Śmieci takie jak Ty są wszędzie.

Twoja historia mnie nie wzrusza Proponuje aby Moderator utworzyl specjalny dzial dla ciebie "Gorzkie Zale"

moze wtedy ktos cie wyslucha a narazie pozostaje ci pobiec do matki i wyplakac jej sie w piers

Dla takich nerwowych ludzi jak ty polecam Minecrafta bedziesz mogl kopac wegiel drewniana lopata hodowac swinie a takze zabijac pajaki

to cos dla ciebie a moze jednak.... Pograj z dziadkiem Lucjanem w szachy napewno pomoze ^^

Pozdrawiam kolego moze moje rady pomoga ci w zyciu codziennym

Opublikowano

Ja pierdole, co za kretyn. Szkoda, że nie mieszkasz blisko, bo bym Ci autentycznie wyjebał na pysk taką lufę że byś nie wstał. Kozak w necie pizda w świecie widzę takich pełno. Jesteś jebanym zerem i żałosnym frajerem, nie moja wina że jak Cię koledzy pierdolą to Ci kręgosłup prostują. 1v1 na priv i Cię kurwa do zera dopierdolę zerowcu :)

Opublikowano

Ja pierdole, co za kretyn. Szkoda, że nie mieszkasz blisko, bo bym Ci autentycznie wyjebał na pysk taką lufę że byś nie wstał. Kozak w necie pizda w świecie widzę takich pełno. Jesteś jebanym zerem i żałosnym frajerem, nie moja wina że jak Cię koledzy pierdolą to Ci kręgosłup prostują. 1v1 na priv i Cię kurwa do zera dopierdolę zerowcu :)

Wez wypij sobie meliske glupie dziecko JP co ty chcesz mi zrobic jak siedzisz 24h na PC ? zamiast piastek to masz kluski

jedyne co zrobisz to shabowego na obiad ubijesz Troll :D

Opublikowano

Polecam słownik dzieciaku :-) Dobra brak mi słów i szkoda czasu na takiego 5cio letniego nerda jak Ty. Spierdalaj opierdalać kutasy kolegom z przedszkola.

Opublikowano

Polecam słownik dzieciaku :-) Dobra brak mi słów i szkoda czasu na takiego 5cio letniego nerda jak Ty. Spierdalaj opierdalać kutasy kolegom z przedszkola.

Rodzice kultury nienauczyli ? Pewnie dziecko JP idz na ulice szukac kolegow

dziekuje dobranoc pchly na noc koncze ten spam z tym niesfornym dzieckiem

Opublikowano

Ej .!

Pytanie jest w temacie !

Gdzie jest napisane , że macie się wyzywać ?

tylko spamujecie niepotrzebnie .

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...