Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TA-Auto login

Lendor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilkunastu dni używam Tibii Auto - spisuje się wyśmienicie! Jednak nie potrafię ustawić poprawnie opcji "Auto Login". beztytuuplwg.png

Przy tych ustawieniach po rozłączeniu/zabiciu mnie postać włącza tylko okienko logowania (do wpisania loginu i hasła) i je odświeża, a nie loguje. Wiecie jak temu zaradzić?

banner.gif
Opublikowano

U mnie też nie działa i nie wiem czemu kiedyś działał bez problemów ;/

Poszukam na necie jak zrobić żeby działało, bo też tego potrzebuję :P

Jak znajdę dam edita.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

W tych wersjach trzeba uzywac scryptów ,chyba nawte na forum oficjalnym pislao o tym.

Maja to zfixowac.

Szukałem na oficjalnej tego scryptu nie moglem znależć

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Szukałem na oficjalnej tego scryptu nie moglem znależć

Chodizlo mi ze na oficjalnym forum byla wzmianka o tym ze auto login moze niedzialac poprawnie,niemówilem ze jest tam scrypt damsterku:D

Opublikowano

A kiedy mają to zfixować? Wejdzie to dopiero z kolejną aktualizacją Tibii czy oddzielnie?

banner.gif
Opublikowano

Chodizlo mi ze na oficjalnym forum byla wzmianka o tym ze auto login moze niedzialac poprawnie,niemówilem ze jest tam scrypt damsterku:D

czytałem na innym forum że były jakieś skrypty i zacząłem wtedy szukać Neverbacku :D

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...