Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kontrole

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy w końcu bocić,kiedy nie?bo inni mówią jedno,inni drugie,bezpiecznie jest dziś bocić?jeżeli nie,to powiedzcie,kiedy tego nie robić,daję lubię to

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Gość szymon1215
Opublikowano

@up bullshit.

Skąd on to może wiedzieć, poza tym kontrola jest zawsze.

Opublikowano

Zawsze sprawdzają konta, tu się liczy szczęście i wykrywalność bota. W "kontrolę" zawsze bocę i nic nie mam, żadnego bana ani warna. To jak totolotek.

Opublikowano

Leć na farta jak każdy, ja tam boce ile wlezie zanim warna dosatne :D

Opublikowano

Ja tam nie radze ryzykować. Kiedyś we wtorek bociłem to od razu ban (biobot, hehe), a teraz na PBDO boce cały czas oprócz wtorków i 4-5 tydzień GIT!

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@up. <megaultrafacepalmx100>...ty sam jestem miedzy 3 a 6... kontrole sa 5,6 i 20,21 w godzinach 10-12 a najlepiej nie bocic w godzinach 10-12 bo wtedy wlanczaja skryp sprawdzajacy ;) albo sami sprawdzaja nie pamietam juz xD-.-

Opublikowano

PIEPRZENIE W BAMBUS!

Co wy za głupoty wygadujecie?

To brzmi jak jakieś cholerne wierzenia ludowe.

"Wtorek. Dzień sądu"

Jeżeli BP ma 'skrypt sprawdzający' to dlaczego włącza go akurat wtedy. Może po to, żeby boty mogły się dowiedzieć kiedy to jest i wtedy nie bocić?

Jeżeli skrypt istnieje to byłby włączony cały czas. Po co mieli by go wyłączać?

A tak nawiasem, to skąd bierzecie te daty?

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Uważam że kontrole są cały czas. Jedynie kto ma szczęście omija bana no i oczywiście jak ktoś ma dobrego bota to jest mniejsza wykrywalność. Ale to wszystko to loteria.

Opublikowano

@up co to za bzdury ze kontrole sa w okresie podanych dat ??? co za kretynizm !!! oni maja skrypty z przed miesiaca i jak sprawdza czy bociles wlasnie po skryptach to i tak dostaniesz bana nawet za rok jak sprawdza konto predzej czy puzniej ban i tak nas czeka! chyba ze boci sie i gra na zmiane to faktycznie moze byc mniej wykrywalny ale ryzyko jet non stop KWESTIA SZCZĘScia!!!

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

up

Jakie bzdury, przeczytaj jego posta i co napisał tam a nie pierdolniesz jak głupi, on wyraźnie napisał że kontrole są cały czas

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...