Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić kbota? Ile kosztuje?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy może mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak kupić kbota ? Ile kosztuje ? Czy da sie kupić za pomocą psc jeśli tak to w jakiej kwocie?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

ale psc w jakiej wartości i czy przyjmują PLN ??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

O ile pamiętam w tutkach był temat jak kupić kbota. Z ss itp.

Po prostu jest kurs walut. PSC musiałbyś kupić 2x20zł chyba.(nie wiem jakie teraz ceny dokładnie)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

ale tam pisze 6.66 euro

6.66 euro = 29.4898261

Opublikowano

Pisze 6.66 euro to około 25zł, PSC jest za 20zł. Musiałbyś kupić 2 razy po 20zł czyli 40zł :) Nie opłaca się lepiej PayPalem :D Poradnik masz w dziale Tutoriale - wystarczy poszukać ^_^

Opublikowano

aha, ty nie chcesz kbotgg tylko nogg?

@edit kup może ukasha, tam masz wiele taniej chyba że już kupiłeś psc

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Pisze 6.66 euro to około 25zł, PSC jest za 20zł. Musiałbyś kupić 2 razy po 20zł czyli 40zł :) Nie opłaca się lepiej PayPalem :D Poradnik masz w dziale Tutoriale - wystarczy poszukać ^_^

Wydaj mi sie ze z tym jest wiecej srania sie niz z psc , ja nawet konta bankowego nie mam i jak cos potrzebuje to psc i basta. Chyba ze allegro to mama.

@down lat mam 13 , po hoja mi konto w bankuu ? mowilem psc mi zalatwia , chodzi oto ze z mamy konto robie przelew na allegro a konto swoje mam ;]

Opublikowano

@up

face_1284806391_by_shane1337.png

Jak można nie mieć konta w banku i na allegro? Co ty masz 11 lat?

@topic najlepiej kupić PSC albo uśmiechnąć się do tego-którego-imienia-wymawiać-nie-wolno po cracka do Ibota i latać na nim dopóki go nie naprawią. za 2x20 PSC masz już licencję 4 ever.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...