Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield odpowiedź pd PB

Kulik6445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wpadaniem postaci pod tekstury i opisałem swój problem dla PB I DOSTAŁEM TAKĄ odpowiedź. Czy mógł by mi ktoś to powiedzieć tak na chłopski rozum jak mam postępować bo mało co z tego rozumiem Dzieki.

Note #2: Go to your PB folder and create a plain text file "pbcl.cfg" in it (use a text editor like "Notepad", make sure it has no additional '.txt' extension). Put the text "pb_logtofile 1" as a single line to it. Then save the file and join a PB enabled server. After getting kicked, you should have a file "pbcl.log" in the PB folder. Open the pbcl.log, copy and paste the contents of the log into a new note, here on the trouble ticket.

Opublikowano

Uwaga # 2: Przejdź do folderu PB i utworzyć zwykły plik tekstowy "pbcl.cfg" w nim (za pomocą edytora tekstu, jak "Notatnik", upewnij się, że nie ma dodatkowego rozszerzenie "txt".). Umieść tekst "pb_logtofile 1" jako jeden wiersz do niego. Następnie zapisz plik i dołączyć do PB włączony serwer. Po kopnął się, powinieneś mieć plik "pbcl.log" w folderze PB. Otwórz pbcl.log, skopiuj i wklej zawartość dziennika w nową notatkę, tutaj na bilecie kłopoty.

tego też nie zrozumiesz ? :D

Opublikowano

od tąd nie wiem o co kaman

Umieść tekst "pb_logtofile 1" jako jeden wiersz do niego. Następnie zapisz plik i dołączyć do PB włączony serwer. Po kopnął się, powinieneś mieć plik "pbcl.log" w folderze PB. Otwórz pbcl.log, skopiuj i wklej zawartość dziennika w nową notatkę, tutaj na bilecie kłopoty.

Opublikowano

W tym pliku, który otworzyłeś- tworzysz nową linijke, a tam wpisujesz 'pb_logtofile 1'. Zapisujesz i wchodzisz na serwer z PB.

Gdy Ciebie kiknie , powinien sie pojawić plik 'pbcl.log" w folderze z PB.

Otwórz go, skopiuj i wklej zawartość do zakładki (czy jakoś tak) w nowym 'tickecie' do supportu

:)

mam nadzieję, że zrozumiałęś. Więcej nie zdziałam :(

Opublikowano

Zrobiłem nowy dokument tekstowy nazwałem go pbcl.cfg a w tym dokumencie wklejiłem pb_logtofile 1 zapisałem włączyłem bt3 kikneło mnie ale nie pojawił sie plik

'pbcl.log"

Opublikowano

@xamizo: nie ma to jak google tłumacz co? :D

Notka #2: Idź do swojego folderu z PB i stwórz czysty plik tekstowy o nazwie "pbcl.cfg" w nim (użyj edytora tekstu jakim jest "notatnik", sprawdź czy nie posiada on rozszerzenia .txt.). Wpisz tam "pb_logtofile 1" w jednej linii. Teraz zapisz ten plik i dołącz do serwera z włączonym PB. Po wykopaniu, Powinieneś mieć plik "pbcl.log" w folderze z PB. otwórz pbcl.log, Skopiuj i wklej zawartość loga do nowej notki, tutaj w tickecie(?) z problemem.

Teraz chyba rozumiesz?

Sprostowanie: ty musisz narazie odnieść się tylko do tego :

Powinieneś mieć plik "pbcl.log" w folderze z PB. otwórz pbcl.log, Skopiuj i wklej zawartość loga do nowej notki, tutaj w tickecie(?) z problemem.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

%appdata%>local>punkbuster>Battlefield 3

Tam będzie ten plik.

I ten plik z pb_logtofile_1 też masz tam stworzyć.

OndteAw.png
Opublikowano

Jestem w Dom>AppData>Local>PunkBuster>BF3>pb

weszłem w plik pbcl i skopiowałem to :

[09.30.2011 07:58:01] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

[10.01.2011 07:53:48] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

[10.01.2011 08:02:55] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

[10.01.2011 08:53:51] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

[10.01.2011 13:21:03] Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

wkleiłem do foldera tam gdzie tez jest

pb_logtofile_1 i nadal mnie wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...