Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] '' Wystąpił problem z aplikacją iw3sp.exe ''

MrBlOoDcrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc jak w temacie mam mały problem z uruchomieniem gry...

Kiedy ją odpalam (np singla) to filmiki są ale kiedy się kończą te 3 filmiki to się zwiesza głos i i wyskakuje mi komunikat:

2vt5fnc.jpg

Napoczątku miałem problem jeszcze z innym komunikatem ale mi zniknął wyskakiwało coś Instrukcja spod "0x006..." odwołuje się do pamięci pod adresem "0x1194...." (coś tam) "write" (czy jakoś tak;p)

Potem ściągnełem cracka i znikł mi ten komunikat ale pozostał ten z ss'a.

Informacje:

Cd-Key: orginalny

Gra: Piracka ściągnięta z neta

Opublikowano

domyślam się że kolega wyżej podał linka do innego cracka tylko że dałeś link nie działający:p.

Może spróbuj na speedyshare?.

"Podany plik XML nie zawiera żadnych informacji o stylach z nim związanych. Poniżej wyświetlone jest drzewo dokumentu."

11c7dxc.jpg

Opublikowano

niestety ten sam komunikat może spróbuj na innym hostingu?

Dziwne, bo ja mogę pobrać to normalnie.

http://www.wrzuc.to/lTjBq5Une.wt

Opublikowano

tak mikrofon mam podłączony, bo gram w coda 1. W cod'a 4 nie działa ani sp ani mp. Więc nie miałem możliwości jeszcze zagrać

Opublikowano

tak mikrofon mam podłączony, bo gram w coda 1. W cod'a 4 nie działa ani sp ani mp. Więc nie miałem możliwości jeszcze zagrać

Rozumiem. Jakiego masz patch'a, bo ja Ci podesłałem na 1.7, jeżeli masz 1.0 to lipa. Jest pare możliwości na rozwiązanie tego problemu:

a ) podmiana plików iw3mp.exe i iw3sp.exe

b ) podłączyć mikrofon (( to masz ))

c ) aktualizacja sterowników karty graficznej i dźwiękowej.

d ) zmień nazwę pliku mssmp3.asi na mssmp3.bak

Temat był już poruszony na forum, poszukaj, bo z tego co pamiętam problem został rozwiązany.

Gra: Piracka ściągnięta z neta

To jest twój problem. Najlepiej jakbyś zainstalował gre jeszcze raz, później wgrał patch'e aż do 1.7.

Opublikowano

hmmm czyli na nowo ściągać mw, tylko że (może z innego źródła?). A potem patche mówisz?.

Jeżeli masz jakiś zaufany link który na pewno działa to byłbym wdzięczny za podesłanie go;p

Opublikowano

hmmm czyli na nowo ściągać mw, tylko że (może z innego źródła?). A potem patche mówisz?.

Jeżeli masz jakiś zaufany link który na pewno działa to byłbym wdzięczny za podesłanie go;p

Sorry, ale nie pomagamy piratom, pomogłem Ci tylko dlatego, że masz oryginalny klucz. Może być tak, że płyta się porysowała, że kolega nie oddał gry, ale tu widzę co innego :). Podałem Ci możliwości rozwiązania twojego problemu.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...