Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem | Pomoc] Mam problem z serwerami.

tims

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem :

otóż gdyż zainstalowałem oryginalne call of duty to miałem serwery na 1.6 i reinstal musiałem zrobić i wgrałem sobie patch 1.7 i wgrywają mi się

serwery ale na patch 1.6 i jak to zrobić

TAK

Opublikowano

otóż gdyż zainstalowałem oryginalne call of duty to miałem serwery na 1.6 i reinstal musiałem zrobić i wgrałem sobie patch 1.7 i wgrywają mi się

Nie rozumiem, napisz to jeszcze raz. Masz patch'a 1.7 a serwery na patch'a 1.6 czy jak?

Opublikowano

Nie rozumiem, napisz to jeszcze raz. Masz patch'a 1.7 a serwery na patch'a 1.6 czy jak?

heh też się zakręciłem dobra mam patcha 1.7 i chce serwery na niego ale wyszukuje mi na 1.6 i jak to zmnienic

mam patcha 1.7 i chce aby wyszukiwalo mi na niego serwery a wyszukuje mi na 1.6

TAk

Opublikowano

przepraszam ze zajelem ci czas ale juz mi dziala nie wiem czemu mi wtedy nie dzialalo !!!! SORY !!!!

do zamkniecia

Opublikowano

przepraszam ze zajelem ci czas ale juz mi dziala nie wiem czemu mi wtedy nie dzialalo !!!! SORY !!!!

do zamkniecia

Spoko ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...