Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pic-tut] Svac Ems V.55 / V .56

Athlas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moglby ktos mi pomoc z vac item?;p porpostu chodzi mi o to ze kasa i dro psame do mnie lecialy juz tylko tego mi brakuej do perfekcyjnego haczenia ;<

Człowieku to nie jest Item Vac, jest to dEMI(nie mylić z DEM), Item Vac istnieje(chyba...), ale jest Private. A dEMI Ci nie dam, sam sobie poszukaj, a poszukać wcale nie jest trudno(Jest juz Release) trochę chęci i na pewno znajdziesz. A do perfekcyjnego "haczenia" jeszcze Ci dużo brakuje :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kiedy chce zrobic svaca, klikam Load > Map.wz i wyskakuje mi blad:

beztytuuuop.th.png

Wie ktos o co chodzi? Sciagalem inne HaRePackery i tez mam taki problem..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Sory , chyba wrzuciłem zły download :D. W google wpisz, Harepacker 3.0 napewno będzie :P

@2UP

Skopiuj map.wz np na pulpit i otwórz ten z pulpitu harepackerem :D

Sorki, ze tak długo nie odwiedzałem forum :D

reflink

Opublikowano

@Up

Widać że długo nie odwiedzałeś forum i ta odpowiedź dla pana Damiii to fail :/

@Damiii

Zainstaluj .Net Framework 3.5

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up

I tak sie nic nie zmieniło. Tylko jeden leech dodany i to all. Pozdrawiam, kozaka :)

@Żegnam Forum.

reflink

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam chcialem zrobic aby potworki latajace staly w jednym miejscu robilem to tym harepackerem v3.0 ale ie znajduje mi map.wz jakis blad wyskakuje sciagnelem 2 wersje harepackera i mam wszystko ok dziala ale jak mam znalesc kordy Zipangu crow forest?? bo mi mapki nie wyswietla tylko jakies pliki img.

Opublikowano

@Up

Wyjdź -.-

ID Map znajdziesz na różnych stronach o Maple, żeby potworki się nie ruszały musisz zmienić flySpeed(Otwierasz Map.wz i klikasz 2x na Physics) i zmieniasz wartość na 0 :/ Wszystko to było opisane w tym temacie(bądź innych podobnych o sVac'u)

Ps. 100 Post :DDDD

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@2up

Kurwa!? Jesteś upośledzony? Bo na to wygląda.

Takie posty są najbardziej wkurzające.

@up

Gz,

reflink

Opublikowano
Szukamy w footholdach naszej stacji.

Jak już znajdziecie to naciskamy na sub z naszym footholdem, naciskamy Property -> add property, tak jak tutaj.

Ja natomiast nie rozumiem tej części ^^ Mógłby ktoś bardziej to szczegółowo wytłumaczyć ...? Wybrałem już sobie tą "stację nadziemną" (chodzi chyba o te prostokąciki na ziemi z numerami) o numerze 425 ale w FOOTHOLD nie ma takiej liczby o.O Aha i co oznacza określenie "stacja nadziemna"? jest to miejsce gdzie będzie spadał loot czy jak?

DIE MADAFAKA, nexon DIE!!
Opublikowano

Musisz znaleźć koordynaty które tobie odpowiadają i w footholdach dodać miejsce gdzie będziesz miał sVaca ;) Ten program na pewno Ci pomoże, jest tu dobry tutorial do sVaca:

xxxx://www.sendspace.com/file/984z9x - 1 Mirror

xxxx://www.mediafire.com/download.php?zmdhnu1gwnm - 2 Mirror

Skan

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak już tacy mili jesteście i daliście tuta to zrobie w jakimś fajnym miejscu na mapie zgryfami svaca gdzie by sin je trafiał bo ja mam trochę problemów muszę dzisiaj wyjść i do nocy mnie nie będzie a jak przyjdę to bym se bota już na noc zostawił i poszedł spać. Więc jak by ktoś był taki miły i zrobił mi go to bym był wzdzięczny i daj 5gwiazdek.

Opublikowano

Temat "Jeśli potrzebujesz patchera, poproś o niego tutaj" (czy jakoś tak ;)), 2 strona, mój pierwszy post na tej stronie, Patcher dla Map.wz, tam jest Vac na Gryfach które będzie trafiał sin ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...