Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować exp?

kremek127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem polega na otrzymywanym expie. Gram na pewnym privie, na którym do zdobycia kasy trzeba po prostu dropić najlepiej w v2, ale mam problem z wbijaniem lvl'a. Kasa leci ogromnie na lvl 65-68 a dalej już naprawdę słabo. I stąd moje pytanie "Jak zablokować otrzymywanego expa i czy w ogóle się da?". Od razu odpowiem, że używałem exp donatora w Kamer Mod ale exp leci strasznie szybko i po 10 min mam już 20 lvl gildii. Proszę o szybką pomoc dam pomógł. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.kremek127

Opublikowano

Nie ma raczej innego sposobu niż exp donator . Możesz jedynie zrobić PT z kilkoma postaciami najlepiej z większym lv niż ty i expic w PT na poziomie, ograniczy to trochę exp .

Opublikowano

@NateeR trochę pomogło dziękuję łap pomógł :)

@@RuSs3R jak chcesz się wypowiedzieć to najpierw przeczytaj mój post uważnie

Czekam na dalsze propozycję.

Opublikowano

Polecam pobrac Kamer Moda, i tak jak napisał poprzednik exp donator czy jak to się tam zwie :)

Przyjemnie się expi , nie musisz co chwile wpałacac recznie expa nie zwracasz na to uwagi.. poprostu grasz a exp znika sam :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

@up przeczytaj dokładnie temat i się zastanów nad swoja wypowiedzią . Napisał wyraźnie ze używał już exp donatora od kamera

Opublikowano

Ten co pisał o PT nic ci to nie da, bo wtedy yang się dzieli tyle razy ile jest członków a innego sposobu chyba nie ma chyba, że w Multihacku od Kamer`a będziesz używał tej opcji co sama robi gildię.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Co z tego ze się dzieli . Po prostu będzie miał yangi rozdzielona na kilka postaci . Nic przy tym nie traci

Opublikowano

Zrób pt, zaproś 7 graczy z wyższym lvl niż Twój. Ustaw exp na poziom, do tego walnij sobie exp donatora i powinno być ok. A jeżeli nie to zrób pełno postaci 60lvl, wbijaj nimi 70lvl, przerzuć eq i od nowa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...