Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Exp bot na Metina PL

blacha902105

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

hmm wiesz co? topic praktycznie się nie przyda... Bo? Co Ci da drop którego nie podniesiesz? autopickup w modzie ma bardzo mały zasięg więc stojąc w miejscu nie podniesiesz dużo itemków.. po 2 jak coś podniesiesz to i tak będą leciały jakieś syfy więc w końcu skończy Ci się miejsce w eq;),Do expa może się przydać ale do zarobku nie;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hmm wiesz co? topic praktycznie się nie przyda... Bo? Co Ci da drop którego nie podniesiesz? autopickup w modzie ma bardzo mały zasięg więc stojąc w miejscu nie podniesiesz dużo itemków.. po 2 jak coś podniesiesz to i tak będą leciały jakieś syfy więc w końcu skończy Ci się miejsce w eq;),Do expa może się przydać ale do zarobku nie;>

troche odkopuje .. xD , ale zauwaz , ze napisałem w nazwie tematu "exp bot " a w 2011 to było niebo jak sam woj wbijal 30 lvl a potem na fisha 10 kont :)

Opublikowano

ŚWIETNE NOWY WYNALAZEK NAJLEPSZE ROZWIONZANIE OD CZASUW WYNALEZIENIA PISMA JA PIERDOLE POKARZ MI JAK RZYC MUJ BOGUUUU DZIEKI DZIEKI DZIEKI THX THX THX DZIEKI TOBIE MAM MEDAL KONNY I DOSTALEM 2 Z ANGIELSKIEGO!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...