Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem AP

miedz10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomozcie jak wiecie istnieja ankiety ktore za wypelnienie dostajesz Darmowe AP a wiec jak ja robie te ankiety to ap mi nie przychodzi :( pomozcie BLagam

smiech.gif
Opublikowano

Dokładnie czytaj opisy ofert !

Aby dostać AP musisz spełniać wymagania sponsora i wtedy dopiero dostajesz tzw. właściwą ankietę !

Wypełniając tą pierwszą, sponsor sprawdza, czy nadajesz się dla niego. Rób aż się uda, jeżeli Ci zależy ;)

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

@AdamS12

Po co go ma spr czy sie nadaje jak gra na pl'u i wypełnia darmowe ankiety to mu pisze po jakim czasie dostanie ^^

Bezpłatne Obejrzyj cały film, bez przerw lub wyciszania (Aeria Points w 30 minut)
tez tak miałem zrobiłem ankiete i nie było na 2 dzien były :P
oDYVDfv.gif
Opublikowano

@AdamS12

Po co go ma spr czy sie nadaje jak gra na pl'u i wypełnia darmowe ankiety to mu pisze po jakim czasie dostanie ^^

tez tak miałem zrobiłem ankiete i nie było na 2 dzien były :P

Survey Router - ankieta

Bierz udział w ankietach, testuj produkty za darmo i wygrywaj nagrody.

Bezpłatne Podaj swoje prawidłowe dane i wypełnił ankietę. Żeby otrzymać wirtualną walutę twój profil musi spełnić wymagania sponsora.(Aeria Points w 30 minut)

Chodziło mi raczej o takie ankiety ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wiem o jakie ci ankiety biega :P ja brałem na fona opcje ze podawalem swoj nr i dostawalem 135 pkt ap opylala sie ^^

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Wiem o jakie ci ankiety biega :P ja brałem na fona opcje ze podawalem swoj nr i dostawalem 135 pkt ap opylala sie ^^

Pamiętaj o czytaniu 'tego na dole' !

Podając swój nr zgadzasz się na DOSTAWANIE PŁATNYCH SMS'ów

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...