Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Strzelanki PS3

Look3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pyt., otóż to jestem bardzo nowy posiadaczem PS3 i jeszcze nie mam żadnej strzelaninki na kosole. To oglądam sobie jakiś let's playowców i zastanawiam się, jak oni celują na padzie? Np. BF3, CoD MW3 itp. Czy oni mają move, czy co? Proszę o odp.

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Wiecie, ja do mojego PS3 mogę podłączyć klawiaturę i myszkę. Czy za pomocą tego można sterować w strzelankach?

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

jak koledzy wyżej + dobry gracz grający na ps3 może celować (padem) lepiej od celującego myszką (grajacego na pc).

Skonczcie ze stereotypem, ze na konsolach nie da sie grac w fps'y ...

Opublikowano

Gracze którzy ogarniają konsolowego pada grają o niebo lepiej niż gracze na zwykłych myszkach.

W moim przypadku lepiej mi się gra na padzie niż na klawiaturze i myszce.

@top

Graja oni wyłącznie na padzie a klawiatura służy do chodzenia po głównym menu lub też korzystania z internetu.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Spróbuj zagrać na padzie a potem podłącz pod PS3 myche i klawe .. Zobacz z czym Ci się lepiej gra... Co do FPS'a polecam Ci BF3.Tak jak każdy mówi na padzie się lepiej gra bo masz wszystko pod ręką np przeładowanie pod kwadratem a na klawie szukasz 5h tego "R".

Opublikowano

Spróbuj zagrać na padzie a potem podłącz pod PS3 myche i klawe .. Zobacz z czym Ci się lepiej gra... Co do FPS'a polecam Ci BF3.Tak jak każdy mówi na padzie się lepiej gra bo masz wszystko pod ręką np przeładowanie pod kwadratem a na klawie szukasz 5h tego "R".

Fajnie, że na klawie nie da się grać, jou.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Moja opinia jest taka :

Po zagraniu w bf 3 na padzie nie umiałem na początku w ogóle grać, po 2 dniach grałem już bardzo dobrze. Chodzi o to aby ogarnąć pada, a żeby tego dokonać musisz dużo grać :)

Trening czyni mistrza :)

DualFly

Opublikowano

Też miałem wątpliwości (konsolę mam od miesiąca).

"Naukę strzelania" zacząłem na CoD:WaW, na początko szło mi słabo ale po kilku godzinach miałem już staty na "plusie". ;)

Więc nie martw się i kupuj FPS-y ;).

Opublikowano

omg chłopie ja od niedawna mam moją czarnulke :) i wachałem sie czy wydać te 200zł na battlefielda 3 wiec juz niech strace i chłopie tak mi sie spodowało ze niedawno kupiłem jeszcze cod mw3 ;p powaga na początku bedziesz mowić WTF a potem zobaczysz ;d juz na pcta nie wejdziesz ;p bo uznasz ze granie na pcie jest mniej wygodne niz na konsolce pozdrooo sadzic palic zalegalizowac Yee xD

Opublikowano

Pograsz 5 godzin i ogarniesz tego pada, a później już nie będzie dla cb różnicy czy grasz na PC czy PS3. Jeśli chcesz grać na klawiaturze i myszce to poczekaj. W marcu wchodzi CS na konsole i będzie można grać za pomocą myszki i klawiatury.

Opublikowano

taki yoshi na ps3/xboxie kręci wyniki lepsze niż 3/4 graczy na PC, więc to tylko kwestia przyzwyczajenia

Gram od generacji PS2 w FPS'y to mi taki nawyk został i już po prostu nie ma różnicy.

Pograsz - przyzwyczaisz się, to przecież oczywiste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...