Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bota !

xXInvictumXx

Najlepszy bot który zbiera skrzynki bonusowe w grze darkrobit  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak jest najlepszy bot (darmowy i ?atwo dost?pny) który zbiera skrzynki bonusowe w grze darkrobit ?

• PBDO-Bot
      12
    • KBot
      9
    • IBot
      4
    • Biobot
      3
    • SmartBot
      4
    • Boxybot
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota do gry darkorbit ,który po włączeni zbierałby skrzynki bonusowe proszę nie pisać poszukaj w dziale turtoliale tylko proszę podać mi konkretny link do bota.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ty od nas czegoś oczekujesz, my od Ciebie też oczekujemy choć trochę starań. Nie możesz wejść do tego działu tutoriale i najnowszy temat to smartbot... A Tobie się nawet nie chce w dobrym dziale napisać i dodać prefixu...

Opublikowano

S P I E R D A L A J D O D Z I A Ł U T U T O R I A L E !! !! !!

//warn

S.

tak tak wiem,że warn,ale wkurwia mnie takie coś jak właśnie zrobił ten idiota....

//wiem, mnie też wkurwia

S.

boyka.jpg

Opublikowano

Ty od nas czegoś oczekujesz, my od Ciebie też oczekujemy choć trochę starań. Nie możesz wejść do tego działu tutoriale i najnowszy temat to smartbot... A Tobie się nawet nie chce w dobrym dziale napisać i dodać prefixu...

Jak byś chciał zauważyć to nie działają tam linki...

Opublikowano

takiowak słusznie zauważył linki tam nie działają! Już szukałem w dziale turtoliale ! Sory że w złym dziale to jest.

Sm0k69 ogarnij się i nie obrażaj mnie bo to tylko świadczy o twoim poziomie inteligencji ,że nie umiesz linku do bota mi podać to już twoja sprawa

Opublikowano

darkorbit-bot.com (PBDO-Bot)

Jeden z najlepszych botów (zrobiłem wrota alpha i beta na 5 poziomie, vega i 8 lf-3 ;D). Musisz tam złożyć podanie, więc powodzenia.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Widzę że jesteś zielony więc dam ci radę - Nie boć jutro, cały dzień. BP robi we wtorki kontrole i sypią się bany. Jak nie będziesz bocił w te dni to szansa na bana się zmniejsza.

Moje zdanie na temat botów:

KBot - Płatny, moim zdaniem za prosty do wykrycia, ale jak kto woli... Linka nie daje bo można znaleźć go na allegro wpisując "kbot darkrobit".

IBot - To samo co KBot. (Kbot to crack IBota);

Biobot - Już odpłyną, jeśli znajdziesz wersje działającą to nawet nie włączaj.

SmartBot - Nowy bot, nie korzystałem. Myślę że będzie z niego dobry bot po kilku "ap grejdach".

PBDO-Bot - Kocham tego bota. Ominęły mnie 4 bany! :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

SmartBot nie działa (błąd archiwum).

Ja polecam IBot'a, którego używam, oraz PBDOBota, którego używałem kiedyś ale mnie wywalili :). Poza tym podobno już nie przyjmują. PBDOBot:

darkorbit-bot.com

Jest jeszcze ten bidny Boxybot:

boxybot.net

Udobot już nie działa, podobnie jak BioBot

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

PBDO wcale nie jest taki dobry, mały lag i już we wrotach cie nie ma. Jak dla mnie najlepszy K/Ibot , za nie nigdy nie dostałem ani warna ani bana na zadnym

Opublikowano

Każdy kto pozytywnie udziela się w temacie dostaje Lubię to

Chcę przypomnieć że szukam bot nie do bicia alienów ale do zbierania skrzynek bonusowych

Opublikowano

PBDO-bot zawsze był najlepszy, teraz administracja tego bota ma urlop jakby świąteczny i przez to problemy.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

PBDO nigdy nie będzie najlepszy, porównaj go do IBota od razu wymięka.

Z tym sie zgodze , ładne i bardzo proste w obsłudze GUI , dobrze współpracuje z petem , a w PBDO zeby cos takiego osiagnac trzeba sie niezle nameczyc. W dodatku jest żadko aktualizowany. Ibot jest najlepszy chyba.

Opublikowano

@UP

Może i trzeba się namęczyć, ale za to ten efekt...

Mimo wszystko obsługa PBDO pozostawia wiele do życzenia. I Wywalają po 14 dniach jak nic nie piszesz na forum. Wracam sobie do domu z wakacji a tu mnie wywalili :(

IBot Nr 1. Wiadomo za co się płaci.

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano
PBDO wcale nie jest taki dobry, mały lag i już we wrotach cie nie ma.

U mnie na 5lvl zrobił wrota przy pingu 100-135, to co ty za przeproszeniem pierdolisz? :D

Z tym sie zgodze , ładne i bardzo proste w obsłudze GUI , dobrze współpracuje z petem , a w PBDO zeby cos takiego osiagnac trzeba sie niezle nameczyc. W dodatku jest żadko aktualizowany. Ibot jest najlepszy chyba.

PBDO-Bot ma taski, więc jest dla bardziej zaawansowanych użytkowników, trzeba znać jakieś podstawy programowania C#. Dla tego można dopisać coś swojego, jak ma reagować w danej sytuacji, co ma robić, więc chce wam uświadomić że zajebiście dużo zależy od tasków przy PBDO. Mnie ominęły 4 lub 5 banów a korzystam przez siebie napisanych tasków. (Oprócz wrót, on robi je zajebiście). W IBocie niestety nie mamy takiej swobody, mamy tam ograniczone działania gdy PBDO ich nie ma.

Wszyscy tak chwalą IBota i Kbot'a, może i ma on "to coś", ale uwierzcie mi PBDO też to ma.

Więcej pod PM.

Opublikowano

U mnie na 5lvl zrobił wrota przy pingu 100-135, to co ty za przeproszeniem pierdolisz? :D

PBDO-Bot ma taski, więc jest dla bardziej zaawansowanych użytkowników, trzeba znać jakieś podstawy programowania C#. Dla tego można dopisać coś swojego, jak ma reagować w danej sytuacji, co ma robić, więc chce wam uświadomić że zajebiście dużo zależy od tasków przy PBDO. Mnie ominęły 4 lub 5 banów a korzystam przez siebie napisanych tasków. (Oprócz wrót, on robi je zajebiście). W IBocie niestety nie mamy takiej swobody, mamy tam ograniczone działania gdy PBDO ich nie ma.

Wszyscy tak chwalą IBota i Kbot'a, może i ma on "to coś", ale uwierzcie mi PBDO też to ma.

PBDO ma wlasnie bardzo ograniczone pole działanie. Gdy wstawisz jakąś odmienną funkcje w tasku - bot jej nie rozumie i wywala error.

Taki ping to dobry ping , mi kbot game zrobił z pingiem 300ms , gdzie PBDO wymiekał przy saimonach. On dostaje i leci dalej , a kbot sie klepie i zadko peka.

Opublikowano

Bo źle piszesz. :)

U mnie natomiast działa dobrze i bezbłędnie.

Więcej pod PM.

Opublikowano

upośledzony jesteś? Na chuj dodajesz do ankiety płatne boty, a piszesz jaki jest najlepszy darmowy,,,

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Najlepszy jest KBot może i dość często jest aktualizowany, ale to świadczy o tym, że Ivan włącza serwer tylko wtedy kiedy wie, że bot jest bezpieczny... IBot- to samo co KBot, tylko że droższy w stosunku do niego, ale za coś się płaci- szybciej wychodzą aktualizacje.

Opublikowano

A ja latam teraz na Smarcie i jakoś ujdzie ! :P Wiadomo to nie to samo co KBOT czy Ibot z naliczaniem uri itp ale tak za 2h latania spokojnie dojdzie 1k uri. Może to i mało ale jak dla mnie wystarczająco.

Opublikowano

Ja cisnę 5500-6000 urki na godzinę. (Z powielaczem bonusowym). :D

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...