Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens pisania Tut'oriali

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć, jaki jest sens pisania tut'oriali?

Mój tok myślenia jest taki, że jeśli ktoś pisze tut'a to nie ma na myśli tylko pomoc userom, ale także chce, aby zdjęto mu troszkę %.

No więc jak MPC ma się rozrastać, skoro za takowe pisanie tut'oriali poza "dzięki" oraz lajkiem nic więcej się nie otrzymuje?

A może inaczej, w jaki sposób zbijać zarobione ostrzeżenia, hmm? :)

Opublikowano

Witam.

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć, jaki jest sens pisania tut'oriali? // pomoc userom

Mój tok myślenia jest taki, że jeśli ktoś pisze tut'a to nie ma na myśli tylko pomoc userom, ale także chce, aby zdjęto mu troszkę %. // ten kto ma % to napewno

No więc jak MPC ma się rozrastać, skoro za takowe pisanie tut'oriali poza "dzięki" oraz lajkiem nic więcej się nie otrzymuje? //za 'dzięki' będzie warnik - spam Lajk nie wiem co da, prócz satysfakcji ?

Tutki piszesz dla innych userów oraz dla siebie- aby sprawdzić swoje umiejętności pisania ;) Nic innego prócz satysfakcji i tych paru lajków nie dostaniesz (ew. - %)

A może inaczej, w jaki sposób zbijać zarobione ostrzeżenia, hmm? :)// za piasnie Tutków -.-

o taką odpowiedź Ci chodziło ?

Opublikowano

z wszystkich tylko raz dostałem -5% :)

A pisałeś do modów o ściągnięcie? Sami nie będą śledzić twoich tutów i zdejmować %.

rydah for life

Opublikowano

Nie piszę tutoriali. Kiedyś pisałem.

Była to ściana tekstu z ważnymi informacjami podzielona na rozdziały, podkreślone najważniejsze informacje, screenshot'y, linki + scan i ew. porządny filmik.

A teraz to wchodzi jakiś n00b 15 postów i robi temat 2 linijki na krzyż + filmik + skan i pod tym maksymalną czcionką DAJ LUBIĘ TO, byleby zbić %.

1567846744.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...