Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP] Wkurzający BUG od kilku dni

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czy wy także spotkaliście się lub macie taki bug, że gdy idziecie nagle postać idzie sama chociaż nie klikacie na żaden klawisz ? Ja tak mam od kilku dni i gdy idę to sam zaczyna iść oO Wkurza mnie to bardzo, bo gdy się np: dzisiaj biłem z creeperem to bug mi zrobił tak, że w niego wszedłem i boom po życiu :( Bardzo mnie to wkurza również przy budowaniu, lekko się poruszę, a tu BUG! zaczyna sam latać >[ Nie wiem co może być tego przyczyną mam tylko kilka modów, miałem je wcześniej i było ok :)

Mody to: X-ray, Spc, Spawner GUI, ModLoader, GUI Api czy jakoś tak.

Każda pomoc bedzie nagradzana :] Pozdrawiam Kondjo

P.S Mam premke jakby co... Acha mam też pytanko, czy wy również macie sporo bugów z oświetleniem ? Mianowicie chodzi mi o to, że sobie ide, a tu jest skala i jest czarna jakby pogrążona w cieniu oO ...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Ja nie mam takiego bugu , reinstalluj minecrafta powinno pomóc , co do twojego P.S. to z oświetlaniem też nie mam żadnych problemów

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Wgrałeś coś nie potrzebnego do %appdata% teraz all usuń z %appdata% i zrób re-install

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Jak mam zrobić reinstall ? Jak usunę całego .minecraft i uruchomie Mc to znowu się pojawi czysty minecraft ? o to chodzi ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Dzięki zaraz sprawdzę czy mi podziała :) Dostaniesz Like za pomoc :)

@Perzot1818(PL) - nic mi się nie blokowało :P, Javę mam dobrą

@jakim08 - mody usunąłem parę dni temu, bo mnie znudziło oszukiwanie samego siebie ;)

@TOPIC Zaraz stestuję propozycję JaQu

Acha save same mam dupne, bo nie umiem budować epickich budynków, a i gram tylko na moim serwie hamachi z kolegami :)

Super dzięki reinstall mi pomógł brak bugów z oświetleniem i chodzeniem :) Nagradzam wszystkich Likeami ;)

Temat Do Zamknięcia.

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...