Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dotyczące konta

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. otóż w zeszłą niedzielę miałem wymienić się z pewnym kolesiem kontami.Maila na moim koncie zmienilem na innego, i podałem mu razem z passami do konta,passy do maila. ale że probowal mnie wykiwac do zamiany nie doszlo. i wczoraj wypadał tydzien na zmiane maila ponowną, ale cos powaliłem,(tzn. chyba nowego maila zlego podalem bo nie przychodzi mi wiadomosc o akceptacje...musze teraz czekac 3 dniówki)i postanowilem zmienic i haslo do maila, i pytania pomocnicze, i alternatywnego maila. i dooopiero tutaj nasuwa sie moje pytanie: Czy po tych zmianach moge swobodnie przelozyc eq na moje konto i grac bez obaw??? moze troche chaotycznie napisalem,ale moze jakos załapiecie:)

hasło zmienilem na dosc trudne, alternatywnego maila zmienilem na innego niz byl ostatnio na koncie, a pytania pomocnicze dalem nawet niezle(pesel, co lubisz jesc, no wiecie ;d)

z gory dzieki za pomoc:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Będzie dobrze.

Nie przejmuj się :D

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...