Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBOT problem

PatrykosPralkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uruchamiaj tego poprostu wejdz KDbotLite -> Proxy -> 01 otworz phConnector w notatniku i podmien ip i port.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

W proxy>>01 > phConector zmien tylko IP. 27f411eeef414b41m.jpg

Otwierasz KD-Bota klikasz tylko Select;]

Nastepnie otwierasz EdxLite(Loader) tam klikasz Add i wybierasz plik twojego clienta;] silkroad,exe nie myl z sro_client:D bo wyskoczy błąd.

Klikasz Lauch i wyskoczy niby bład , to jest naturalne;] Ustawiasz tak Loadera po czym klikasz Start;]

54f1e23fc0481111m.jpg

farah.png

Opublikowano

Net Framework najnowszą wersje ściagnąc musisz albo odrazu Miscrosoft Visual C++

No chyba że masz win 7 to musisz oruchamiać jako administaror;]

farah.png

Opublikowano

Miał ktoś może taki problem że jak zmieniłem język na angielski po restarcie komputera nie mogłem włączyć żadnego programu wyskakiwał jakiś komunikat, a bez tego kdbot nie będzie działał ; f

Opublikowano
juz wszystko mam jestem na postaci ale na kd bocie niema nic zadnych skilli 0hp itd robiłem wszystko tak jak xpinekkryyx napisał

Kdbot nie wczytuje Ci postaci ;] Albo zle Ip wpisales w phconector albo zle masz loadera ustawione;]

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...