Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot Serwer

drzerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam własny serwer do kbota i mam problem z kbotcc.

Problem polega na tym że odpalam na adminie kbot i fajnie działa ale jak odpalam na innym uzytkowniku "na komputerze" kbota wywala mi bład dotyczący kbotcc

beztytuukgs.png

Screena wziołem z neta wiec nie patrzecie na wersje bo mam 5.68 i mam taki sam błąd.

Co mam zrobić zeby na 2 kontach użytkoników chodził kbot z kbotcc.

Proszę o pomoc !!!

Opublikowano

chodzi o to że 2 użytkowników nie może z tego samego samego kbota korzystać, skopiuj wszystkie pliki kbota gdzieś indziej, pierwsze konto niech lata na kbocie a drugie konto niech lata na tym co skopiowałeś

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up a jak to zrobić?

Pobierasz VirtualBox instalujesz i wgrywasz system.

Potrzebujesz pliku .iso z systemem i trochę ramu bo wirtualna maszyna też potrzebuje ramu, procka i pamięci.

Aha, poszukaj w google poradnika jak zamontować .iso w virtualbox bo dużo tu opisywać .

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Wiem, że pytałeś się metina no ale :P .

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Opublikowano

Ale po co on ma to robić, żeby nie widział błędu który w niczym, poza zasłonieniem fragmentu pulpitu, nie przeszkadza?

Możesz zamknąć wszystkie procesy kbotcc.exe przez Menadżera zadań. Po ponownym włączeniu kbot cc błędu już nie będzie

Opublikowano

Kocham takich ludzi jak właśnie drzedrzy , którzy weszli do tematu W KTÓRYM BYŁA NA TO ODPOWIEDZIEDŹ bo tam bylo podane co trzeba zrobic , a nie chciało mu sie dalej przewijac. Wystarczy zainstalowac tylko latke i juz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...