Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowego bota do Boxów

Adamek19Pl3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy może ktoś podać link z downloadem do darmowego bota z góry dzięki:)

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

przynajmniéj hacka nie szukasz xD mozesz uzyc takze bonus box,colector z wp. tylko to jest wspomagcz ;) musisz wtedy sam,latac a bbc zbiera ci boxy na,odleglosc :)

Opublikowano

Płatnych jest wiele, z darmowych to najlepszy SmartBot albo Crack do Ibota ale nikt Ci raczej nie da bo : To Forum nie wspiera piractwa :)

Opublikowano

@UP

Czy ja mówię, że używam boxybot'a? Nie. Mam Kbota na VPS'ie.

Boxybot może i jest gówniany, ale jest także chyba jedynym działającym darmowym botem (nie licząc PBDObota, ale oni już chyba za bardzo nie chcą przyjmować 'testerów').

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Jako takich już "dobrych" darmówek nie ma. Był PBDO ale już nie można być testerem, był biobot ale producent zaniechał aktualizacji. Smart Bot ujdzie do zbierania boxów, ja ich przestałem zbierać bo się nie opłaca. Godzinkę wpisywać capcie na serwisach lub płacić kupę kasy za 24h bocenia - nie opłacalne. Za dobrego bota też musisz zapłacić - Kbot 20zł, Ibot 100zł. Te ceny to oczywiście bez gg. Nie opłaca się już bocić według mnie chyba że bić alienki ale ciężko się tak dorobić <_<

Opublikowano

Co wy tak kurwa z tym SmartBotem?????!

Ciągle mówię, że ma archiwum uszkodzone:

przechwytywanieac.png

Uploaded with ImageShack.us

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Up

Może od razu gdy pobierzesz antivirus ci usuwa pliki, albo zapora systemu ci go blokuje?? Pomyślałeś?? To nie archiwum... A z jakiej strony ściągałes??

Opublikowano

za 60zł tylko takie popierdoleńce jak ty kupują od polskich dealerów typu kamieniarz, nie rozumiem po co przepłacać połowę jak u ivana za pół ceny masz, nie ogarniam takich ludzi

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

@MPC Fighter

Ja nie kupuje, lecę na PBDO i IBocie. U Ivana masz 20zł no gg, nie kupuj od dealerów bo oni biorą 100% więcej bo jeszcze chcą coś zarobić. Coś? 60zł a 20zł to jest różnica, Ivan bierze 20zł a dealerzy 40zł - skąś muszą wziąć tego bocika jeszcze :D Poszukaj w dziale Tutoriale lub użyj szukajki w prawym górnym rogu :)

Opublikowano

@UP

Bo ludzie (najczęściej dzieci) są tak naiwni że nie wiedzą że Polacy też mogą płacić walutą zagraniczną. Jest taki serwis który to umożliwia - paypal. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...