Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Zwiazana z serwerem Minecraft i komenda /region removeowner i member ITD

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Jak ma musunac gracza z cuboida dzialek dzialek jest 700 a on ma dostep do all dzialek

Cuobid wyglada tak Dzialki1 i on ma dostap do all dzialek lecz jak wpisze /rg removeowner lub /rg removemember Nazwa cuba (dzialki1) Nick jego WPISUJE TAK A JEGO NIE ODEJMUJE I PISZE ze odjelo ale nie odejmuje co robic ??

mca.png
Opublikowano

/region remove nazwa_cuba

A jak nie zadziała to on ma op ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Pewnie dlatego ze dzialke ktora mu chciales mu dac napisales /region setparent Dzialki1 dzialkakolegi I dlatego on ma dostep do all dzialek.Wejdz na serwer

wpisz takie cuś /region setparent dzialkakolegi Dzialki1 i juz. Co wy mu gadacie ze ma usunac cuboida na 700 dzialek?

sygna4.jpg
Opublikowano

Niekoniecznie wszyscy mogą rozwalać. Zobacz w permissions na samym dole jak masz wypisanych graczy z rangami czy pod jego nickiem nie ma dodatkowych praw.

Opublikowano

Dupa on ma all dobrze Cos jest nie tak chyba z pluginem ni dziala mi /rg info jak jestem Przydielony do dzialek1 ITD Wpisuje /rg info 312 i niemam praw jak jestem dodany a jak niema mnie w dzialki1 dodanego to mi pisze kto jest dopisany !

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...